Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed egy olyan lányról, aki a neten erotikus levelezésekben éli ki magát?

Figyelt kérdés
Ergó szűzq..váskodik, mert amikor talizni kéne betojik és lelécel.
2014. nov. 26. 21:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
jaja, bekamuzta fél év alatt h lesz tali aztán lelécelt a végén amikor bejött a suli neki
2014. nov. 26. 21:45
 12/24 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, hogy veszel egy csokit, amit ki szeretnél próbálni, de aztán nem ízlik. Legközelebb mit csinálsz? Messze elkerülöd az édességpultot, és nem veszel csokit? De, csak másfélét. Nyilván van kockázata a randizgatásnak, de van nyeresége is.
2014. nov. 26. 21:54
 13/24 A kérdező kommentje:
jó példa. de neki mondd. :'D ő lépett olajra.
2014. nov. 26. 21:56
 14/24 anonim ***** válasza:
Oké, te meg besz.rsz. Akkor vegyél le egy másik csokit a polcról, ha ott a lehetőség.
2014. nov. 26. 21:58
 15/24 A kérdező kommentje:
Én nem szartam be. Mit erőlködjek? Ha 2 hetente traktáltam a talival de mindig határozatlankodott viszont állatira hiányoztunk egymásnak ha már egy napig nem beszéltünk.
2014. nov. 26. 22:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Mondom, MÁSIK csokit... De ha neked jó az, hogy így szenvedsz, akkor nem szóltam.
2014. nov. 26. 22:09
 17/24 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál, h kissé össze tört a szíve az előző pasija miatt?

Ő kezdte az erotikus részét a levelezésnek? Sokan vannak akiknek, akiknek ha feldobják a labdát, belelendül, és fantáziál.

Arra is gondolnék, h attól fél, h csak szexre kellene + esetleg ez neki egyfajta gyógyír, kicsit másra koncentrált...

2014. nov. 26. 22:51
 18/24 A kérdező kommentje:
mondom nem volt sosem pasija utolsó. ha figyelnél, megköszönném. inkább álmodozó a lány...de ezt mondta is. csak aztán lelépett amikor már talizni is jó lett volna.
2014. nov. 26. 22:53
 19/24 anonim ***** válasza:

figyelek. attól is össze törhet a szíve, h egyoldalúan szerelmes.... ezért írtam, h a pasija (akkor így írom.. akit hajtott)

Meg ez neki komfortos, fél ebből kilépni. valószínűleg kisebbségi érzése van.

Mennyi ideje leveleztek? És milyen idős?

2014. nov. 26. 22:56
 20/24 A kérdező kommentje:

fél évet besézltünk, van köztünk majd 10 év is

én xx-es vagyok annak a közepe felé.

2014. nov. 26. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!