Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elfelejtsek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elfelejtsek egy itteni felhasználót?

Figyelt kérdés

Majdnem fél évig beszélgettünk, de nem lett semmi a dologból, főként miattam, meg közben kiderült, hogy pánikbeteg vagyok.

Szóval valami tipp?

2014. nov. 26. 19:43
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy egy reszkető idegbeteg barátnőre vágyna most.
2014. nov. 26. 20:05
 12/27 anonim ***** válasza:
Keress valami elfoglaltságot.
2014. nov. 26. 20:18
 13/27 A kérdező kommentje:
Jó.
2014. nov. 26. 20:19
 14/27 anonim ***** válasza:
11 Reszkető idegbeteg embert is lehet nagyon szeretni.Képzeld.
2014. nov. 26. 20:22
 15/27 anonim ***** válasza:
És ezt ő mondta, hogy neki aztán nem kell pánikbeteg barátnő, vagy amúgy tökéletes kapcsolat lett volna, csak te "elvből" leráztad őt, béna kifogásokra hivatkozva?
2014. nov. 26. 20:33
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem is tud róla.
2014. nov. 26. 20:38
 17/27 anonim ***** válasza:
Jah, kiderült, hogy pánikbeteg vagy, ezért megszakítottad vele a kapcsolatot és most itt siratod?
2014. nov. 26. 20:42
 18/27 A kérdező kommentje:
Örüljetek, hogy ti nem vagytok ilyenek.
2014. nov. 26. 20:46
 19/27 anonim ***** válasza:

17-es vagyok, örülnék én, nagyon is, ha nem ilyen lennék, de pont hogy én is pánikbeteg vagyok, huszonévesen derült ki, addig nem tudtam mi bajom.

Ez van, felesleges ezen hisztizni, én nem is szoktam.

Ha valaki nem fogad így el, akkor nem fogad.

Elhiszem, hogy el vagy keseredve, de hogy sajnáltatod magad és játszod a mártírt, attól senkinek és semmivel sem lesz jobb. Neked sem.

2014. nov. 26. 20:51
 20/27 anonim ***** válasza:

Ha úgy döntöttél, valakivel megszakítod a kapcsolatot, aki fontos volt neked, legyél azzal tisztában, hogy van egy gyászidőszak, azt ki kell bírni, sok hasznos tanácsot nem fog tudni neked senki adni.

Foglald le magad valamivel, legyél sokat azok társaságában, akit szeretsz, család, barátok. Keress új hobbikat, tanulj valamit, tereld el a figyelmed. Ezek az általános tanácsok, persze mindezek mellett még sokáig vissza fog tolakodni az illető a gondolataidba.

2014. nov. 26. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!