Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után rámosolyogjak? Beszéljek vele?
Figyelt kérdés
Van egy évvel felettem járó fiú aki tetszik. A barátnőm ma beszélt vele 2 szót és én csak egy zsepit akartam a barátnőmtől erre meg elkezdte a fiúnak a barátnőm, hogy: Szerelmes beléd!! (Rám gondolt). A fiu közben meg már elindult órára én meg utánakiabáltam , hogy: sorry. De nem szeretlek. A fiú nem mondott rá semmit. :( nagy hiba volt ezt mondanom. Azt terveztem már szombat óta, hogy rámosolyogjak a fiúra. De ezek után talán elkéne mondanom, hogy mit érzek??2014. nov. 26. 14:31
1/10 anonim válasza:
Szombat óta azt tervezed hogy rámosolyogsz? xD
Am elég nagy tapló a barátnőd...
17/l
2/10 anonim válasza:
na pont jó a helyzet...mert adva a téma...odamész hozzá és megbeszéled vele...hogy igazából nem úgy éretted, nem akartad megbántani.......aztán szó szót kövessen és legyen jó vége :P
3/10 anonim válasza:
Miért van az, hogy ha egy lány/nő érez valamit, akkor azt képtelen őszintén és egyenesen felvállalni?
A barátnőd ritka hülye helyzetbe hozott, de még ha zavarban is voltál, miért kellett bármit is mondanod?
Egyébként ez, hogy "azt tervezted szombat óta, hogy rámosolyogsz", ez így nagyon görcsösen hangzik.
4/10 anonim válasza:
De ismerős nekem ez a szombat óta tervezi dolog, én is ilyn volt/vagyok... Spontanitás brutális hiánya öli meg a kapcsolataim
5/10 A kérdező kommentje:
Első: igen! :D tudom én is. Második: köszönöm. Csak hát én nem tudom ő mit érez irántam. :(
2014. nov. 26. 14:38
6/10 A kérdező kommentje:
Harmadik: azért nem mertem mert 2 tanár is figyelt minket. És tudom hogy görcsös csak félek odamenni hizzá. De ezt mindenképpen megkell vele beszélnem
2014. nov. 26. 14:41
7/10 anonim válasza:
megér egy próbát :) egyébként mennyi idősek vagytok? gondolom általános iskolások...legalábbis a barátnőd miatt ezt gondolom...
8/10 A kérdező kommentje:
Én 8 a fiú 9 a barátnőm is 8
2014. nov. 26. 14:43
9/10 anonim válasza:
hát őőő...korán kezditek...
hidd el lesz még sok másik szerelmed :) ha nem jön össze a dolog akkor várod a következőt :) ha meg igen akkor szex minimum 8 évig ne legyen! :) jobb az óvatosság :)
10/10 A kérdező kommentje:
:) én is így gondoltam.
2014. nov. 26. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!