Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után rámosolyogjak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után rámosolyogjak? Beszéljek vele?

Figyelt kérdés
Van egy évvel felettem járó fiú aki tetszik. A barátnőm ma beszélt vele 2 szót és én csak egy zsepit akartam a barátnőmtől erre meg elkezdte a fiúnak a barátnőm, hogy: Szerelmes beléd!! (Rám gondolt). A fiu közben meg már elindult órára én meg utánakiabáltam , hogy: sorry. De nem szeretlek. A fiú nem mondott rá semmit. :( nagy hiba volt ezt mondanom. Azt terveztem már szombat óta, hogy rámosolyogjak a fiúra. De ezek után talán elkéne mondanom, hogy mit érzek??

2014. nov. 26. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szombat óta azt tervezed hogy rámosolyogsz? xD

Am elég nagy tapló a barátnőd...

17/l

2014. nov. 26. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
na pont jó a helyzet...mert adva a téma...odamész hozzá és megbeszéled vele...hogy igazából nem úgy éretted, nem akartad megbántani.......aztán szó szót kövessen és legyen jó vége :P
2014. nov. 26. 14:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy ha egy lány/nő érez valamit, akkor azt képtelen őszintén és egyenesen felvállalni?

A barátnőd ritka hülye helyzetbe hozott, de még ha zavarban is voltál, miért kellett bármit is mondanod?

Egyébként ez, hogy "azt tervezted szombat óta, hogy rámosolyogsz", ez így nagyon görcsösen hangzik.

2014. nov. 26. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:

De ismerős nekem ez a szombat óta tervezi dolog, én is ilyn volt/vagyok... Spontanitás brutális hiánya öli meg a kapcsolataim

2014. nov. 26. 14:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Első: igen! :D tudom én is. Második: köszönöm. Csak hát én nem tudom ő mit érez irántam. :(
2014. nov. 26. 14:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Harmadik: azért nem mertem mert 2 tanár is figyelt minket. És tudom hogy görcsös csak félek odamenni hizzá. De ezt mindenképpen megkell vele beszélnem
2014. nov. 26. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
megér egy próbát :) egyébként mennyi idősek vagytok? gondolom általános iskolások...legalábbis a barátnőd miatt ezt gondolom...
2014. nov. 26. 14:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Én 8 a fiú 9 a barátnőm is 8
2014. nov. 26. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:

hát őőő...korán kezditek...

hidd el lesz még sok másik szerelmed :) ha nem jön össze a dolog akkor várod a következőt :) ha meg igen akkor szex minimum 8 évig ne legyen! :) jobb az óvatosság :)

2014. nov. 26. 14:45
 10/10 A kérdező kommentje:
:) én is így gondoltam.
2014. nov. 26. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!