Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondhatom egy férfinak, hogy megcsalták, hogy így esélyem legyen nála?
Szerelmes vagyok egy férfiba, de ő egy barátnőmmel van és rám csak barátként tekint. Régen kb. egyszerre vettük észre, de veszítettem és azóta sem vette észre senki, hogy én is szeretem őt.
Most a barátnője megcsalta és nekem gyónta meg ezt a tettét. Tudom, aljasság, de nem látok más esélyt magamnak. Öt éve csak alibi kapcsolataim vannak, hátha megkíván, ha mással lát. Elmondanám neki, hogy a barátnője mit tett, de félek, hogy nem hisz nekem, vagy megbocsát neki és barátként is elveszítem. A barátnője nem érdekel, őt gyűlölöm, amiért megvan neki az, amiért én a lelkemet adnám, de nem becsüli meg.
Az te vagy. A kettő nem zárja ki egymást. Milyen jogon döntöd el másról, hogy mennyire szereti a párját?
Ha meg akarod szerezni a srácot, szerezd meg önerőből, hódítsd meg az értékeiddel! De ne ilyen gusztustalan eszközökkel tedd szabaddá az utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!