Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedik az, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedik az, aki szerelemes?

Figyelt kérdés
Lehet látni valakin, hogy esetleg többet érez irántad? Vagy legalábbis jobban érdekled, mint más? Milyen viselkedés utal erre? Úgy kérdezem inkább, hogy ha olyan a szituáció, hogy nem igazán vagytok közel egymáshoz a másikkal, szóval nincs köztetek sok kontakt.

2014. nov. 26. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy mint egy idióta :)
2014. nov. 26. 10:04
 2/6 anonim válasza:
Meglepően heves érzelmi reakciókat produkál ha az egyed nőstény. A kan pedig általában nem köntörfalazik hanem egyenesen megragad minden alkalmat, hogy számára kedvező szituációt teremtsen elő.
2014. nov. 26. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ. Én például nagyon jól tudom titkolni. Ha látja is valaki, akkor max annyi, hogy kissé szórakozott vagyok.
2014. nov. 26. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Idiotàn..megnézi a közös képeket és 😢 pedig nem érdemes hisz minden hazugsàg volt..

de mégse tudja elhinni hisz a baràtai tudjàk az igazat nem like oltàk meg ő sem.

az élet bonyolult nem akartam klyen suliba jàrni 😢

2014. nov. 26. 10:25
 5/6 anonim válasza:

Egyaltalan nem atlagosan aki szerelmes igazn annak az erkolcsei is valtoznak es etikailag is pozitivan viselkedik.

Viszint te is eszre veszed mert full ellentetesen viselkedik egy ember

Mikor szerelmes egyszeruen mindene megvaltozi

es sokkal jobban vonzodik hozzad..

2014. nov. 26. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Embere valogatja.

En pl nem tudom kimutatni az erzeseimet, de ha kozel kerulunk egymashoz, akaratlanul is izgek-mozgok, ha egymas szemeben nezunk, rogton elpirulok.

Viszont ismerek olyan embereket is, akiknek tetszik valaki es le se veszik a szemuket rola. En pedig nem igazan merek ranezni arra, aki bejon.

21L

2014. nov. 26. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!