Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a barátnőmnél és hogyan tudnék változtatni rajta?
Amikor a barátnőmmel szexelünk, ő csak az első tíz percet élvezi, és után elélvez aztán semmi. Nekem valahogy a 10 perc kevés, az ideális idő számomra minimum 30-40 perc lenne... Amint elélvez meg már noszogat engem, hogy mi lesz már, meg hogy milyen unalmas, meg majdnem elalszik miközben dugom... Miután elélvezett már nem kíván. Nekem ez így szar.
Egyszer megkérdeztem, hogy ezt miért így csinálja, és azt mondta, hogy azért mert ha az első 10 percben nem tud elélvezni akkor utána már nehezebb neki és nem fog tudni és ettől ideges lesz. Csak ez így szar mert el se kezdtük és vége is.
Mit javasoltok? Hogyan tudnám húzni az időt?
Egy normális, szerető lány/nő nem így viselkedik a párjával. Az, hogy ezt mutatja feléd teljességgel a kapcsolati "normák" alatt van. Barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt, több mint 3 éve nemi életet is élünk. Mindig ő élvez el előbb, de folytatjuk ugyan úgy. Ha ezt meg tenné érted, kicsit jobban törődne a dologgal, akkor te is hamarabb elélveznél.
Viszont az, hogy "neki jó volt, te meg már le vagy sz@rva" dolog megy, nos hát nem is tudom. Szerinted két ember között akik szeretik egymást ennek így kellene működnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!