Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az osszeallitas milyen? 21L
2014. nov. 24. 17:45
1/14 anonim 

válasza:

Qrvás. De mit számít?! Pasit akarsz fogni, nem?!
2/14 anonim 

válasza:

Az a top az borzalmas, a színe legalább is az.
3/14 anonim 

válasza:

Ez miért lenne qrvás? Inkább unalmas, átlagos.
4/14 anonim 

válasza:

Ha meglátnálak, arra gondolnék, hogy jól megdugnálak.
21/F
6/14 anonim 

válasza:

A férfiak nem szeretnek shopingolni!
7/14 anonim 

válasza:

Szerintem a mellény nem igazán illik a képbe.
8/14 anonim 

válasza:

a csizma *~* a többi az nem tetszik egyébként lány vagyok :'D
9/14 anonim 

válasza:

A top nem illik a mellenyhez es a csizmahoz! kulon kulon nagyon jol neznek ki. Hoditani piros felso? piros korom , semmi gyuru, nah az inkabb megy a nadraghoz es a felsohoz, vagy egy fekete felso es melleny kihuzva, divatos s meg minden de treul nez ki a csizmaval! Szerintem!
10/14 anonim 

válasza:

Az a mellény kicsit olyan, mint egy törülköző.
A top inkább egy farmerral lenne jó, illetve az a törülköző szerű kék mellény és kék batikolt top már túl sok együtt, vagy egyik vagy másik. A mellényhez inkább egy egyszínű felső illene, fekete vagy fehér.
A leggings és a csizma jó. Felülre viszont valami vagányabb kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!