Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál a 180 cm már magasnak számít?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 16:27
3/8 anonim válasza:
A 180 cm3? Hát, az nem valami sok...
4/8 anonim válasza:
Nem számít magasnak, mert náluk az átlagmagassága a férfiaknak 177 cm, úgy hogy a 60 felettieké 174 cm, a 25 év alattiaké meg 180 cm. Egy átlag magyar nő meg 164 cm-es és jellemzően 192 cm-es férfira vágyna.
5/8 anonim válasza:
Nálam meg bizony magasnak számít, mert én alig vagyok 160... :) Szerintem olyan 15 centi különbség az "ideális", ha lehet ilyet mondani, nem majd' 30, ahogy az előző válaszoló írja. A férjem kb. ennyivel magasabb nálam és teljesen összepasszolunk, jól nézünk ki együtt. :)
30/N
6/8 anonim válasza:
Ideális magassàgnak szàmìt,de csak 185 cm felett szàmìt magasnak egy férfi.
7/8 anonim válasza:
Sztem ink 190,de ez relatív,kinek mi . . bár sztem a 180 már jó:)
8/8 anonim válasza:
Én 182 vagyok, ez nem magasnak számít, hanem a nők java részénél kb. az abszolút minimum, ami fölött már szóbaállnak egy férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!