Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány szerelmet vall...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány szerelmet vall egy fiúnak, akkor a srác szemében már értéktelenné és szánalmassá válik?

Figyelt kérdés

2014. nov. 24. 02:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

(Még az előző vagyok)

Tehát az egész visszavezethető a férfi kapcsolatra való éretlenségére, és nem a lány hibája.

2014. nov. 24. 02:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy színtiszta hülyeség. Viszont nemtől függetlenül jó ha tudod, hogy NEM ÉRDEMES egyből vallomással kezdeni, mert ha nem érzi Ő is ugyan azt, nem alakultak még ki az érzések, akkor egyszerűen nem fog tudni mit kezdeni vele, érted? Egy szerelmi vallomástól még nem leszel sem értéktelen, sem szánalmas. Ez is valami női magazinos hülyeség.

Akkor éreztem ilyet, amikor a semmiből egy full ismeretlen lány szerelmet vallott. Azért volt, mert azt sem tudtam, hogy köpjek vagy nyeljek. Ráadásul nyomult rám, miután kikosaraztam. Hozzáteszem nem az zavart, hogy kezdeményezett: az tetszett önmagában, csak az zavart, hogy nyomult a kosár után is.

23/F

2014. nov. 24. 11:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Addig ne valljon szerelmet, amíg nem tudja, van-e fogadókészség.
2014. nov. 25. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!