Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet enyhíteni a fájdalmat, mikor úgy érzem, nekem soha nem lesz párom?
Nekem volt egy barátnőm, szintén nem tudott hízni (43 kiló volt). Pedig én aztán igyekeztem, és nagyon jól főzök :D Folyamatosan tömtem pizzával, süteményekkel és nem tagadom, élveztem hogy etethetem :D
Sajnos az utána következő barátnőm nem ilyen volt, és igen hamar elhízott :( Őt viszont a fogyásra nem lehetett rávenni.
Egy kincs vagy kedveském :D
28/F
# 21 szánalmas
két sort írt magáról, de már kincs :D
Ne figyelj az ilyen felszínes és hasznavehetetlen kommentekre amik a súlyodról kérdeznek,nem ezen múlik a dolog!
Elcsépelten hangozhat,de az a lényeg hogy megbékélj magaddal,a belsőddel és a külsőddel egyaránt!Nem csupán azért mert az önbizalom a legvonzóbb dolog a világon,hanem azért is mert ha tisztában vagy önmagaddal akkor sokkal egyszerűbb lesz keresni,mivel tudni fogod hogy mit akarsz,az élet minden terén.
Gondolkodj el mik láncolnak le,mik tartanak fogva. Mik a legnagyobb súlyok a válladon,milyen traumák értek idáig,hogy ennyivel kevesebbnek érzed magad másoknál? Tudod hogy kik okoztak negatív hatást?Mit tudsz a szexuális beállítottságodról? Nemi identitásodról?
# 24 Hidd el, hogy rohadt sokat számít a testalkat
nem én vagyok felszínes, hanem senki nem jönne össze egy bálnával.
Gondolom te nő vagy, hogy ilyet írsz, csak a férfiak tudják elhitetni a nőkkel, hogy nem számított a testük a párválasztásnál.
itt nehogy ismerkedj, párkeresésre ez a legallja, ennél még a depresszió is jobb, minthogy a gyakorin keress pasit.
Én szivesen dumálnék veled, de nem lenne jó ötlet, mert meguntam ezt a sok privit, a sok bunkóskódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!