Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vannak itt jó pasik?
Figyelt kérdés
találkoztatok már itt gy.k. jo pasival?2014. nov. 24. 00:20
6/26 anonim válasza:
Az eddig kapott 23 fotóból 1-en van jól kinéző pasi. Nem bunkóságból mondom, tényleg így van. És az az egy okozott nekem egy kellemes estét ;)
17/l
7/26 anonim válasza:
Vannak, de csak olyanok akik szeretik a palacsintát. Az baj?
8/26 fahéjas Alien válasza:
Én nem szoktam képet cserélgetni, így nem tudom megmondani, azt meg még annyira sem tudom, hogy mi számít neked jó pasinak. Összegezve...ez a kérdés egyszerűséggel megválaszolhatatlan.
9/26 anonim válasza:
Ezt magadnak kell kiderítened... ha akarod.
10/26 anonim válasza:
Kinek mi számít jó pasinak... Ezen az oldalon csak azok akarnak ismerkedni, akik nem jó pasik, csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!