Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek az érzékeny és együttérző fiúk?

Figyelt kérdés
Aki félénk, de ha megismer valakit és kölcsönös szimpátia akakul ki, akkor nagyon jó társ egyben.

2014. nov. 23. 22:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ja, és hozzátenném, hogy nem vagyok sem lúzer, sem papucs, sem a többi sztereotípia.
2014. nov. 23. 22:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A fő kérdés, hogy ki mndja meg, ki a loser? Nyilván egyéni megítélés ez is, egyéni értékrend alapján meghozott értékítélet. A kérdés az, hogy kompatibilis-e két ember egymásnak? Akárminek lehet ezt nevezni. Ha valaki ezt érzékenynek nevezi, akkor bejön neki ez a típus. Ha valakinek az az érzékeny, aki üt-csap-vág, akkor annak hívja, ha bejön neki eleve az ember. Minden viszonítás kérdése :] Attól, mert nekünk, korrekt férfiaknak még van lelkünk, nem leszünk loserek. Ezt általában a mai világ felszínes bugyraiban elvesző, tucatemberek nevezik csak losernek.
2014. nov. 23. 22:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Akibe belezúgtam,az férfias és határozott,talpraesett,és vagány.Ettől függetlenül,bár kemény gyereknek mutatja magát a külvilág felé,mégis azt látom,hogy alapjában véve jószívű,és már láttam ezt az arcát is.Természetesen plátói a dolog...:-DDD Mégis ez jön be nekem igazán.Ahogy a többségnek is szerintem.
2014. nov. 23. 23:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis akkor brutál képmutatónak kellene lennünk? Kifelé mutatni hogy "én vagyok a terminátor asztalaviszta ratatatatatattatata (ez a lövések hangja volt) aztán otthon kimászni a terminátor-egyenruhából és normálisan élni.

2014. nov. 23. 23:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám, hogy pont az ellenkezőjét keresik, kedves kérdező. :D
 16/20 A kérdező kommentje:
#14 ebben viszont tényleg igazad van.
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, bejönnek nekik, amíg azt akarják, hogy hallgassák meg a kínjukat. Aztán megköszönik és mennek vissza a majomhoz, akit amúgy választottak.
2014. nov. 23. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Nyilván nem!Arra gondolok,hogy nem árt,ha határozott vagy és talpraesett,ugyanakkor bizonyos megnyilvánulásaid elárulhatják azt is,hogy van szíved.Én szeretem,ha valakinek van lelke,mert nekem is nagy szívem van,ugyanakkor ne legyen egy gyámoltalan,elveszett ember.Erre gondoltam konkrétan.Persze ebben benne van az is,hogy a plátóim valami ilyesmi,vagy csak én látom ilyennek.
2014. nov. 23. 23:05
 19/20 A kérdező kommentje:
de azt azért tegyük hozzá h nem minden lány ilyen.
2014. nov. 23. 23:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem jönnek be nekem. Már régen sem szerettem az ilyen mimóza fiúkat. Szeretem, ha egy férfi igazi férfi.
2014. nov. 23. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!