Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választanotok kellene életetek szerelme és a földkeregség legeslegjobb barátsága közt, melyik lenne?
Akkor is alap: a szerelmet.
18L
(Akár fiú, akár lány vagy) Szívem!
Ha ugyanaz az illető, miért akarsz választani? Az, hogy mennyire lesz jó a kapcsolatotok, csak és kizárólag kettőtökön múlik.
Ha választanom kéne közölök, akkor egyiket sem.
Ez az én véleményem, de mindenkinek a saját szíve joga, hogy számára a fontosabb. Ha igazán ismernek, és szeretnek, akkor tudják, hogy nem tudnék választani, mert ugyanolyan fontosak nekem. Ha mind a ketten ilyen önzőek, akkor pedig nem szeretnek ugye.
"Ha igazán ismernek, és szeretnek, akkor tudják, hogy nem tudnék választani, mert ugyanolyan fontosak nekem. Ha mind a ketten ilyen önzőek, akkor pedig nem szeretnek ugye."
Ezzel egyetértek.
Az exem kétszer megcsinálta, hogy elszakított a legjobb barátnőimtől, harmadjára már azt mondtam hogy jó elég volt. Na igen utólag rágondolva nagy hülyeség volt. Itt megfogadtam, hogy ha valamelyik választásra akar kényszeríteni akkor a másik személyt fogom "választani".
Igazából mindig úgyérzem, hogy a jelenlegi szerelmem a legjobb barátom. De azért vészes különbség van a két fogalom között.
Vessünk fel egy harmadik esetet is, egy bizonyos harmadik személy miatt muszáj választani: akkor a szerelmemet. Ha a legjobb barátom igaz barát, akkor ha a szerelem kihűl ugyanúgy vissza fog fogadni, megbocsát.
"Vessünk fel egy harmadik esetet is, egy bizonyos harmadik személy miatt muszáj választani: akkor a szerelmemet. Ha a legjobb barátom igaz barát, akkor ha a szerelem kihűl ugyanúgy vissza fog fogadni, megbocsát."
Ezzel pedig én értek egyet. Maximálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!