Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Férfiatlan ha egy fiú utálja a számítastechnikát?
Utálom a számítastechnikat mert annyira megfoghatatlan,erthetetlen, tehetetlen vagyok benne.
Raadasul rossz viszonyba vagyok vele,mindig elromlik valami.
Pl most beraktam a gépbe egy új RAM-ot és egyszerűen nem hajlandó elindulni. Be sem kapcsol a gép,es mostmar a regivel sem..
. És mivel nem kapcsol be itt allok tehetetlenül,0 infóval a hiba okáról. Pedig az eladó szerint működnie kéne..
Ez férfiatlan dolog? 20/F
1.: Olyannak kéne ramot venni gépbe, aki ért hozzá.
2.: Nem a gyúrástól, vagy a számítógépes tudástól lesz valaki férfias.
De azért a nyafogás nem férfias, úgyhogy mielőtt bele kezdenél, hagyd is abba.
Ha egyszer ő egy fiú, akkor akármit csinál, az már eleve férfiatlan.
17/l
Apró popó, ram segítség:
Ha kicsit kihúzod az egészet az áramból, és úgy dugod be a ramot a processzor hűtőhöz(az alaplapon a nagy ventilátor) legközelebb eső foglalatba, amíg a két kis fül nem pattanik a helyére, a régivel tuti működni fog, miután bedugtad az áramba.
A másikat meg... meg kéne néznie olyannak, aki tudja mit csinál, vagy ne akard bele tenni és add el.
6
Köszi mar probaltam de a regivel se megy..nem kapcsol be a gep.
Az uj meg elvileg optimalis a 64-bites rendszerrel es az alaplappal se kene gondja lennie
Nem férfiatlan, de mivel én imádom, szerintem nem értenénk egyet sok mindenben, kevesebb lenne a közös téma.
19/L
Rossz a kategória :D
miért férfiatlan az ha valaki nem kocka (nem sértésnek szánom persze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!