Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt így?

Figyelt kérdés
Már szeretnék egy fiút, mert jó lenne valakihez hozzábújni, csókolózni meg egyszerűen érezni a közelségét. Másrészről attól felkavarodik a gyomrom, ha belegondolok, hogy ugye egy párkapcsolat nem csak ebből áll és, hogy én miről fogok vele beszélgetni, meg hogy kínos lesz stb. Tehát a lényeg, hogy egy részről még éretlennek érzem magam másrészről pedig már szeretném. 15L

2014. nov. 23. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:

ugyen ez volt velem is ..és még van is csak annyi külömbséggel hogy 1 év alat úgy éreztem hogy mostmár megértem rá(lelkileg)

16/L

2014. nov. 23. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Általában az ember olyasvalakihez bújik hozzá, akit szeret, akibe szerelmes. namost. Ha szerelmes leszel egy fiúba, akkor tulajdonképpen ez azért történik meg, mert tetszik, másrészről meg azért, mert jól el tudsz vele beszélgetni, megért téged, törődik veled. NE félj az ilyesmitől, hogy miről fogsz vele beszélgetni. Kb olyan, mintha a legjobb barátnőddel beszélgetnétek, csak ő fiú, és megcsókolod :D
2014. nov. 23. 18:08
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, ment a zöld kéz:)
2014. nov. 23. 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!