Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit néznek leginkább egy fiun?
Figyelt kérdés
Arc,haj,beszéd,szemek,lábak,has?Kb mindenkitol tejesen eltéro választ kapok2014. nov. 23. 16:17
12/19 anonim válasza:
Kezét nézem a férfiaknak először mindig...szerintem az a legszexibb. Pl ápolatlan körmök nagyon kiábrándítóak.
13/19 anonim válasza:
Hogy a szüleivel lakik-e vagy sem.
14/19 anonim válasza:
Az összbenyomást/kisugárzást - MILYEN ÉLETHELYZETBEN VAN, HOGYAN ÉRTE EL, stb. stb.
15/19 anonim válasza:
Ha tetszik, mindent. Ha nem tetszik, semmit.
Azt onnan tudom, hogy tetszik, hogy nem tudatosan felmertem es osszesitettem a fejemben, amit lattam, es vonzalmat valtott ki belolem.
17/19 anonim válasza:
Nekem régebben nagyon konkrét elképzeléseim voltam ilyen téren (pl.: milyen magas legyen, milyen legyen a haja, stb...), és ezekre voltam kiélezve, de egy ideje rájöttem, hogy nem ezeken múlik, hogy végülis megtetszik e valaki vagy sem, és azóta az összbenyomást figyelem, amit tényleg nem lehet ilyen egy-egy dologra lebontani.
18/19 anonim válasza:
Most mondhatom, hogy a tekintetét, meg összességében az egész palit, de amúgy nekem 2 dolog van, ami nagyon durván fontos:
a köröm és a fog.
Ha a körme piszkos, vagy megnőtt, akkor lehet Brad Pitt, kész nekem ott vége az egész. Most nem arra gondolok ha fizikai munkát végez és úgy jön haza. Az teljesen más.
A másik a fog. Volt olyan pasi, aki nagyon bejött, randiztunk, és megláttam a fogát, ami rendesen sárga volt, és totál elmúlt nekem a kémia. Akármit csinált, vége volt.
19/19 anonim válasza:
A mentális egészséget, és hogy tervez-e az adott lánnyal, és miket tesz ezek érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!