Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Gáz ha egy lány lerészegedik életében egyszer?
Figyelt kérdés
Hogyan viszonyulnátok egy olyan lányhoz, aki nincs hozzá szokva a piához, és egyszer full részegre issza magát, egy buliban, DE nem csinál semmi hülyeséget, nem hagyja, hogy fogdossák stb.2014. nov. 23. 16:15
1/13 A kérdező kommentje:
19L
2014. nov. 23. 16:16
2/13 anonim válasza:
Egyszer szerintem semmi gond, belefér, sőt még évente egyszer is feltéve ha tényleg nem csinál semmit. 20/F
3/13 anonim válasza:
Mindenkivel előfordul, főleg ebben a korban. Ha nem csinál hülyeséget, akkor nincs vész.
4/13 A kérdező kommentje:
Én úgy szégyenlem magam. :(
2014. nov. 23. 16:21
5/13 anonim válasza:
én csaj vagyok, de szerintem nincs benne semmi, sőt még akkor sem ha történik is vmi, csak ne gyakran legyen ilyen. amúgy szerintem az a gáz, hogy ilyenen aggódsz. amikor megcsináltad jólesett és kész, fölösleges bármit is bánni attól úgysem lesz jobb.
6/13 anonim válasza:
Nyilván rendszert nem kell belőle csinálni (se a fiúknak, se a lányoknak), de azt nem értem, hogy miért hiszi azt sok mindenki, hogy attól mert valaki lány, már minden ilyen dologtól meg kell őt fosztani.
Szerintem a lányoknak is ugyanúgy joguk van a pohár fenekére nézni ha akarnak.
21/F
7/13 anonim válasza:
Ha emlékszel rá, hogy mit csináltál (és mit nem), akkor nem voltál full részeg. Ez néha beleférhet.
8/13 anonim válasza:
Miért, mi olyan történt amit szégyellned "kell"?
10/13 anonim válasza:
Nem igazán érdekelne, mindenkivel előfordul életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!