Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit késhet ideális esetben a menstruáció?
A barátnőmmel aktívan élünk szexuális életet. Sajnos exemmel volt egy babapara, ezért szinte jobban számolom a menstruációs ciklust, mint a barátnőm. Nagyon félek ettől, hogy megint beüt a baj. Barátnőmnek 2 hónappal ezelőttig általában mindig 18.-19.-20. körül jött meg. Előző hónapban ez 22.-ére csúszott,bár ott volt rá magyarázat,mert kis stresszelés történt a családon belül. Most viszont,23.-a van, és még semmi..azt mondja néha érzi,hogy szúr,de még semmi... a mellei keményebbek ( személyesen vizsgáltam ;D ). Óvszert használunk,és nem lyukadt ki,tuti. Szóval ötleteket kérnék,hogy mennyit késhet kb, és hogy mennyire vagyok hülye,hogy emiatt aggódok? :D
U.i.: Nem fosnék ettől,ha nem jelentette volna ki, hogyha beüt a baj,ő nem csináltat abortuszt...
Köszi a válaszokat.
Ideális esetben nem késik.
Gratulálunk, apuka!!
az én exemnek 1 hetet késett , elmondaása szerint sok minden befolyásolja, idő, sztressz , meg mittom én mi
de vágom ami a te bajod, az én exem havonta eljátszotta.. ku.va jo élmény volt, mindenhonappan hallani h lehet h terhes vagyok
Köszönöm a válaszokat :)
Én olvastam,hogy közvetlenül a menstruáció előtti napokban a közösülés is késleltetheti.. :D És hát na...tegnap együtt "aludtunk"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!