Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdnétek egy 100 kilós,175...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek egy 100 kilós,175 centis lánnyal?

Figyelt kérdés
Nyilván úgy értem, hogy ha a személyisége rendben van, kedvelitek, és alapjáraton szép az arca is.
2014. nov. 23. 10:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ilyen súlyfeleslegnel már bőven megy az arcára is szoval nem nagyon tudom elkepzelni hogy szep.
2014. nov. 23. 10:49
 12/28 anonim ***** válasza:
46%
Ínséges időben a követ is megesszük.
2014. nov. 23. 10:53
 13/28 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, őszinte leszek veled, mert szerintem egyedül így van értelme válaszolni. Sok férfi lesz, akit pusztán szexre nem zavarna. Négy fal közt, ahol senki sem látja. így ha csak azt kérded, lefeküdnének-e vele, ha csak szexet keresel, találni is fogsz. De kevés lesz sajnos, aki barátok, rokonok, kollégák előtt nem szégyellne 100 kilóval és ne azt érezné, hogy a háta mögött azt gondolják, vesztes akinek csak ennyi jutott.

Felszínes a világ. Tényleg sokakat mozgat az, mit gondolnak róla mások.

Mielőtt azt hinnéd, ez ilyen manipulatív válasz és privát levél küldésére próbállak csábítani, nálam pont fordítva működik a fent leírt rész. Az sosem foglalkoztatott, mások mit gondolnak vagy milyen előítéleteik vannak. Ha egy lányt/nőt megszeretek, ha fontossá lesz számomra és kialakul az érzelmi kötődés, akár az egész világ ujjal mutogathat, az sem tudna érdekelni. A túlsúly viszont, az ennyire szélsőséges testtömeg viszont nem vonzó számomra, és nem megbántani szeretnélek, de nem leszek egyedül ezzel, sok esetben taszít. Nem azért, mert sekélyes ember lennék és elítélném, mert mint ember, ugyanúgy tudnám becsülni és tisztelni. De a vonzalomhoz igenis fontos az, hogy kívánjam a másikat, hogy vágyat tudjon ébreszteni bennem. Ha számít vagy a kérdésed szempontjából érdekes, 26/F.

2014. nov. 23. 10:59
 14/28 anonim ***** válasza:
egy képet megnéznék róla
2014. nov. 23. 11:01
 15/28 A kérdező kommentje:
Ha valaki kíváncsi egy képre, az küldjön egy privit.
2014. nov. 23. 11:03
 16/28 anonim ***** válasza:
70%
Miért ne? Sosem szelektáltam alkat szerint, inkább az összkép volt döntő. Ha egy mosolygós, pozitív személyiség, és még tud is az alkatához illően csinosan öltözni, plusz láthatóan szereti a szexet, akkor igazából semmi akadálya. Tapasztalatom szerint az ágyban is jobbak a vékony műnőknél, akik azt hiszik, hogy elég a barbi arc és a "jó alak" egy jó együttléthez. Nekem pozitív tapasztalataim vannak a molett, túlsúlyos csajokkal, nőkkel.
2014. nov. 23. 11:19
 17/28 anonim ***** válasza:
A kép alapján nekem olyan cukin gömbölydednek tűnik, egy párszor szerintem szívesen lefeküdnék vele.
2014. nov. 23. 12:20
 18/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem küldött.
2014. nov. 23. 12:22
 19/28 Scav ***** válasza:
Nekem sok a 100 kiló :(
2014. nov. 23. 13:06
 20/28 A kérdező kommentje:
Azóta fogytam 15 kilót, szóval módosul picit a kérdés :)
2015. febr. 25. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!