Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha buliban vagytok és 1 pasival táncoltok aki bejön nektek és érzitek h neki áll a bré, szerintetek az ciki vagy izgatónak találjátok? Nemet és kort is írjatok.
19 éves... 15 évesen Barbie-zni?? Te akkor még azt játszottál?? Háhá... Én inkább csöndben maradtam volna, oda mennek ahova akarnak, és úgy rázzák magukat ahogy akarják.
Amúgy nekem is bejön (:
17/L
jah tudom és én vagyok az elb@szott kis hülye, mert szerintem 15 évesen nem ezt kéne csinálnia..úgy tűnik a kis 17 éves barátnőm akkor már rég benne volt az iparban, azért szólt le, gondolom ő is több f@szt fogott már mint kilincset..nah mind1
amúgy nem, 15 évesen nem barbiztam, csak nem arra mentem, hogy minél többen meg akarjanak dugni
Az nem lehet, hogy közben másik fiút nézett és felállt rá a farka? o.O
/Foxy Fox/
nem vagyok egy ribanc, de azért bejön :DD főleg ha tetszik a srác. ha a srác nem tetszik, akkor viszont kinevetem :$ szégyen. de ez van.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!