Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító testalkattal is el tudnak fogadni a fiúk? Van akinek ez nem számít?
Mielőtt jönnének a kommentek, hogy sport, fogyókúra. Mindkettőt csinalom, de a genetika ellen nincs igazi gyógymód. :/
16L
Nem sok mindent írtál magadról.
Hány centi magas vagy, és hány kiló?
Van akinek ez nem számít.
Egyik évfolyamtárs nőmnek kromoszóma betegsége volt. Úgy nézett ki mint egy öreg asszony. Fonnyadt, korai öregedő arca, teste volt. Tényleg ráncos arc, csoffadt mellek. Egyedül a fogai és a haja volt szép.
16-17 évesen már nem érdekelte a dolog. Azzal próbált gazdálkodni, boldog lenni, amit a sors osztott neki.
Tök jó pasijai voltak többnyire.
Igaz, nem úgy mentek oda hozzá, hogy "Hello Baby! Tetszel. Meghívhatlak egy italra?" Többnyire a baráti körből voltak a pasijai. Elég erős, határozott személyiség volt. Bulikban azok mentek oda hozzá, akik már ismerték és józanul nem mertek bepróbálkozni.
Tőle sosem hallottam, hogy bármit is a genetikára fogott volna.
Míg ő pasizott, én egyedül voltam. Nem voltam szép, de értelem szerüen csinosabb voltam mint ő. Még sem akart engem senki. Akkor igen csak elgondolkoztam, hogy valami belül hibádzik nálam. Önbizalom és saját magam elfogadása.
Pl.:Hibának véltem a ferde mosolyom és hogy vastagok a lábaim.Páromnak meg pont a mosolyom és a vádlim tetszik.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!