Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt más is szokta csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt más is szokta csinálni vagy csak én?

Figyelt kérdés
Facebookon szerelmes idézeteket olvasgatok és ezeket lementem magamnak külön mappába.Nagyon érdekes amúgy nyáron voltam utoljára szerelmes de ezek az idézetek nagyon igazak rám,mert amikor ezeket olvasom pont a lányra gondolok aki tetszik.Az osztálytársaim azt mondták,hogy buz_is dolog ilyen nyálas idézeteket olvasni,de nekem ezek tetszenek.16/f

2014. nov. 22. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszenek, kit érdekel, hogy mások mit gondolnak?
2014. nov. 22. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Én speckó nem, mert a legtöbb idézet gagyi, ami meg tényleg tetszik azt nem egy mappába mentem, hanem a fejembe.

De nem búzás vagy nyálas szerintem... Mondjuk manapság mindenre ezt mondják ami eltér az elvárttól (kézzel megállítani a lándzsát, fémlapot reggelizés, szögesdróttal kitörölni a segged)

2014. nov. 22. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is lementek nekem tetsző dolgokat,kitudja még mire lesz még jó:D
2014. nov. 22. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
b*zis vagy sem, ha nem vagy b*zi, akkor nem vagy az. ilyen egyszerű... inkább legyél ilyen, mint aki semmibe veszi a nőket, meg leköpködi... 20 /f
2014. nov. 22. 12:01
 5/5 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok de én is olvasok rengetek szerelmes és egyéb idézetet sőt ki is írom őket egy emlékkönyvbe :$ szerintem jó mert amikor idősebb leszek előveszem és elolvasom,eszembe jutnak az emlékek,hogy mért írtam le őket :)
2014. nov. 22. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!