Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek segitett ez a kategoria?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek segitett ez a kategoria?

Figyelt kérdés
Arra lennek kivancsi, hogy hasznara valt-e valakinek a gyakori, azon belul ez a kategoria. Rengeteg idota valasz mellett, vannak egesz normalis hosszaszollasok is. Tehat, vannak itt most olyanok, akiknek megoldodott a problemajuk, egy normalis, epitojellegu valasznak koszonhetoen? Es ha igen, akkor mi volt roviden a problema es mi a jo tanacs?

2014. nov. 21. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kaptam már értelmes válaszokat.

Ismertem meg értelmes embereket.

De ez nem vált hasznonra! :'(

Minek regisztráltam!? :'(

2014. nov. 21. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem, csak kicsit jobban utálom miatta az embereket, és depressziós lettem.
 3/11 anonim ***** válasza:
15%

Ez a kategória ?

Na ne nevettess.

4/11 anonim ***** válasza:
Én főleg szex terén kérdezgettem itt. Hát, kaptam segítséget, jókat is, de több volt a beszólogatás.
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem segített. De inkább nem mondom el miben, nem akarok megint priviáradatot...

17/l

2014. nov. 21. 22:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Nyugodtan megirhatjatok privatba is :)
2014. nov. 21. 22:02
 7/11 anonim ***** válasza:

soha, 3 év alatt nem csak ebben a kategóriában, de máshol sem.

inkább csak beszélgetésre jó, mert egy kiírt kérdésre ritka hogy normális válasz jöjjön, inkább csak ilyen általános sablon maszlag.

privátban pedig azért jobb mert több idő és nyugodtabb körülmény van a megoldásra, a sok troll mellett már elmegy az ember kedve a válaszolástól, többek között ezért nincsenek normális kommentek.

2014. nov. 21. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nemrég kerestem rá, hogy első análnál mire kell odafigyelni, és hihetetlen jó választ kaptam :)
2014. nov. 21. 22:08
 9/11 anonim ***** válasza:
párszor,már segített jól fe**szni magam , a sok hülye közhelyes,semmitmondó,vagy idióta választól..
2014. nov. 21. 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Ebbe a kategóriába ismertem meg egy lányt, akinek igazából én segítettem. Ő kiírt egy kérdést nem mondanám el mit, mert ez csak ő rá meg a barátjára tartozik én is csak azért tudok róla mert írtam egy választ ő meg írt privátot ahol beszélgettünk egy picit majd facebookon folytattuk a beszélgetésünket, én meghallgattam, és adtam neki néhány jó tanácsot ami be is jött neki, olyan szinten hogy össze is barátkoztunk.

A távolság miatt még nem találkoztunk de nagyon jóba vagyunk és meg is hívott a szilveszteri bulijába ami megtiszteltetés mert oda csak a nagyon szűk baráti köre megy el.

Persze a személyes problémáimon nem igazán tudott segíteni, de engem is meghallgatott ugyanúgy és adott pár vigasztaló mondatot ami jól is esett nekem.

Persze itt az oldalon más kategóriákba azért voltak olyan válaszok leginkább ha más kérdezett és azokban a válaszokban tudtam mazsolázni ami elég sokat segített, meg persze egy másik kategóriába is segítettem egy lánynak teljesen más témakörben, és vele is szintén összebarátkoztam aki tudott nekem segíteni és néhány jó tanácsot adni ami nekem nagyon nagy előrelépést jelentett egy bizonyos problémámra. De ami kérdést én kitettem ide ebbe a kategóriába, érkeztek nagyon elvont válaszok, de ugyanakkor elég értelmesek is, de sajnos a legnagyobb bajomat nem tudták megoldani, amit ugye az idő alatt magamnak kellett megtudom hogy mi az a legnagyobb gond ami végett a sok kicsi problémám adódott, erre is egy lány adott nekem nagyon jó választ de vele nem tudtam úgy elbeszélgetni mert elég hamar eltűnt ami miatt egy ideig ki voltam mert nagyon aranyos lány volt, de ez van már rég túltettem magam rajta.

2014. nov. 21. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!