Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem, ha teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, ha teljesen összetört vele engem is?

Figyelt kérdés

A barátom és én is 17 évesek vagyunk, 1 éve járunk együtt, szinte szerelem volt első látásra. Imádtam a humorát, azt hogy kedves figyelmes, hűséges, megbízható, őszinte és hogy vele mindig felszabadult lehettem. Történt azonban, hogy meghalt az apukája autóbalesetben 3 hónapja. Nagyon lesújtott a hír engem is, hiszen ismertem, szerettem a családját. Gondolhatjátok, hogy ő mennyire összetört a baleset hallatán. Próbáltam vigasztalni, hagytam neki időt, hogy egyedül lehessen, nem hívtam hogy menjünk ide-oda, de bármikor felhívhatott, ha beszélgetni akart volna. Nem is nagyon keresett ezek után, azok is inkább csak udvariaskodó hívások voltak. Nem zavart a dolog, mert tudtam hogy nehéz időszakon megy keresztül. Eltelt egy hónap és ő teljesen megváltozott. A kedves, jószívű fiúból egy bunkó lett. Elkezdett megszólni dolgokért, amiket korábban szeretett bennem, vitát generált szinte bármiből, kifigurázott a barátai előtt, a jelenlétemben flörtölt más lányokkal. Próbáltam elfogadni, hogy időre van még szüksége, de aztán minden határon túlment. A születésnapomra elhozott magával egy lányt, akivel rajtakaptam a saját ágyamban. Teljesen magamba fordultam. Nem tudtam ránézni sem, a hányinger kerülgetett ha csak eszembe jutott. Szakítani akartam vele, de akkor sírni kezdett, elmondta mennyire fáj neki az apja halála és hogy úgy érzi nincs miért élnie többé. Nem tudtam otthagyni, rájöttem mennyire szeretem még mindig. De azóta sem változtatott, pedig újabb két hónap telt el. Nem tudom mit tegyek, nem akarom hogy kárt tegyen magában, de én sem akarok lelkileg sérülni. voltatok már hasonló helyzetben? Mit kellene tennem?

17/l

2014. nov. 21. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
hát figyelj, nem tudom a viselkedésének mennyi köze van ehhez de nem nagyon számíthatott rád az apja halálát követő időszakban... mellette kellett volna lenned
2014. nov. 21. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Mellette kellett volna lenned,nem egyedül hagynod,ehez kell idő az tény,de nem úgy hogy egyedül hagyjuk egy hónapig.
2014. nov. 21. 18:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Ő kérte hogy hagyjam egyedül, hogy átgondolhassa a történteket.
2014. nov. 21. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Ő kérte?Akkor sem lehet ilyen sokáig.1 vagy 1.5 hétig ok,de egy teljes hónap.Ha egyedül van az ember és teljesen magába szívja a szomorúsága akkor simán kifordul.
2014. nov. 21. 18:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok, hogy az egész az én hibám? A megcsalás, a személyiség-változás, az öngyilkossággal való fenyegetőzés? Én tehetek róla?
2014. nov. 21. 18:12
 6/8 anonim válasza:
62%
Ez mind csak kifogás, és önsajnáltatás. Most legalább fény derült rá, hogy mennyit jelentesz számára. Az apukája halála még nem ok a megcsalásra. Főleg ilyen undorító módon nem. Mindenen át lehet vergődni, nincs olyan, hogy nem. A helyedben ott hagynám, és keresnék helyette mást, ugyanis olyan rendszerességgel fogja csinálni, ahányszor csak mélyrepülésbe kezd. És tudni illik, mindig lesznek nehéz időszakok. Ha egyszer volt bátorsága megszegni a tabut, másodszor is lesz.
2014. nov. 21. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok.Az elején a te hibád is,de amióta megváltozott nem,jobb lesz ha szakítasz vele,mert ezeket fogja csinálni,amíg megteheti.Tehát az elején te ,utána ő a hibás.Mindketten azok vagytok.
2014. nov. 21. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
hatos te normális vagy?? nem egy egyszerű mély időszaka volt hanem az apja halt meg...
2014. nov. 21. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!