Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kaptatok már képet itteni felhasználótól?
Figyelt kérdés
Vannak itt jó csajok/ jóképű pasik? Én eddig nem nagyon találkoztam vonzó személyekkel... :/
21f
2014. nov. 21. 16:03
1/12 anonim válasza:
De vannak ám!! És kaptam képeket is!
2/12 anonim válasza:
Igen, kaptam. Pedig volt, hogy nem kértem.
3/12 anonim válasza:
A ,,jó csajok" részlegre én is kíváncsi lennék. :D
22/F
4/12 anonim válasza:
Volt rá példa, találkoztunk is később. Olyan is volt, akivel nem cseréltünk képet, az első találkozásnál láttuk egymást először.
Egyébként ahogy mindenhol a világban, itt is vannak szebbek és csúnyábbak egyaránt. Lehet, hogy te az utóbbiakat fogtad csak ki.
5/12 anonim válasza:
Igen. Láttam már 1-2 elég szép lányt, de kifejezetten csúnyával még nem futottam össze.
6/12 anonim válasza:
Egyetértek a négyessel,vannak kifejezetten szépek is.:-)
S jómagam is űberelhetném Clooney-t.
7/12 anonim válasza:
Elég sokat kaptam. Valamelyikkel még most is beszélgetek, valamelyikkel csak pár levelet váltottam. 10/8-szor számomra vonzó személy volt.
8/12 anonim válasza:
Igen 2 lánytól kaptam eddig képet, csodálkoztam is rajta , hogy itt ilyen szép lányok is vannak.
9/12 A kérdező kommentje:
Priviben mondotok neveket? Persze csak ha akartok :)
2014. nov. 21. 16:12
10/12 anonim válasza:
Vannak helyes és ronda fiúk is,már rengeteg képet kaptam.
A legjobb amikor valakit elképzelek,hogy ez biztos helyes lehet és mikor meglátom..:/
Privibe kérsz neveket,aztán meg képet róla?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!