Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A partnerkeresős, , kérdésekért" milyen szankciók járnak?
Figyelt kérdés
Elég sok ilyen van ebben a kategóriában és egy részük eltűnik a moderátorok által.2014. nov. 21. 10:32
11/17 anonim válasza:
Én sem partnerkeresős kérdést tettem fel, hanem egy könyvet kerestem ingyen letölthető változatban.
Törölték a kérdésem és kaptam figyelmeztetést, hogy ez tilos :)
12/17 Láttál már,de mégse :) válasza:
Van is :D
Nem moditól kapott piros üzikre kapok,de ezt nem írnám le inkább.
13/17 Láttál már,de mégse :) válasza:
Freud majdnem kicseszett velem! :D
Szóval * üzikre gondolok
14/17 A kérdező kommentje:
#11 Nyilván azért, mert illegális lenne ingyen letölteni egy nem ingyenes könyvet.
Láttál már,de mégse :): "Sőt az ismerkedős kérdések nem törlődnek,ha szabályosan vannak feltéve."
Van ilyen? Mármint én úgy gondoltam, hogy semmilyen formában nem szabad. :D
2014. nov. 21. 11:00
15/17 anonim válasza:
6-os vagyok: Hülyeséget írtam, nem töröltek. Kértem a törlést, mert felháborodtam hirtelen. Nem is emlékszem mi volt pontosan. Csak egyszer történt ilyen. Nem engedtek válaszolni sem, meg a kérdésemmel volt valami baj. Mindegy. A mondanivalóm lényegén nem változtat, bár a kérdésre rossz választ adtam. Bocs.
16/17 anonim válasza:
14: Tudom, hogy nem legális, de tök sok ilyen kérdés/kérés volt, ezért gondoltam, én is kiírom, amit keresek :D
17/17 A kérdező kommentje:
Most kaptam moderátori üzenetet, miszerint engedélyezve vannak már a normális társkeresős kiírások.
A hangsúly a normálison van szerintem.
Köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 21. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!