Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha 16 évesen ennyire kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha 16 évesen ennyire kell a sex?

Figyelt kérdés
Imádom ha van bennem egy farok:$ persze csak a barátom farka, meg eddig 3 pasim volt és 15 évesen sexeltem, szóval nem vok erkölcstelen..szóval mostanában mikor sexelek a pasimmal és nagyon élvezem akk elgondolkodok hogy ez jó-e,, mertaz osztálytársaim ilyen álszent ribik nem is sexelnek pedig már 16 évesek..de én szeretem! ez a legjobb dolog a világon...akkor ezbaj?
2010. jan. 29. 15:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Addig, amíg kitartasz hűségesen a barátod mellett, azt csinálsz, amit akarsz. DE! Ha a "sex" kedvéért képes vagy felrúgni az egészet, csak azért, hogy "sexelhess" egy jót, akkor igen, az baj.
2010. febr. 25. 19:14
 12/20 anonim ***** válasza:
81%

Mi az h 16 évesen már KELL szexelni mindenki akkor szexel amikor akar vlknek 13 vanakinek 23 évesen volt az első mindenki szíve dolga/joga eldönteni h mikor akarja...

xD bocs de egy akkora rib@nc vagy 23 már már megd*gatod magad mert annyira kell bocs akkor már KÖTELEZŐ lesz??

2010. febr. 25. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Nembaj,nekem már 14 évesen kib.szottul kellett.....most vagyok 21 és ha egész nap farok volna bennem az volna a jó........nem tudom ezt kitől örököltem,de nem birok vele betelni!Egyszerűen imádom...........!!!
2010. febr. 25. 19:47
 14/20 anonim ***** válasza:

nem, azzal nincs baj, h élvezed a szexet. de az, hogy kötelezővé tennéd mindenkinek 16 évesen, holott a nagy részük még nem érett rá (és te sem, az látszik a gondolkodásmódodon).

élvezd nyugodtan, nem azt mondom, csak alapból ne legyél ilyen közönséges, azt tartogasd az ágyba, védekezz, és ne feküdj össze fűvel fával:)

2010. febr. 25. 19:54
 15/20 anonim ***** válasza:

nem gáz.

Neked ilyen korban a szex a fontos, másnak a sport, persze a mindez a tanulás mellett.

Mindenkinek más az igénye, és a szemlélet módja, ezért nem kell vele dicsekedni, mindenkinek magánügye, hogy mennyire szeret szexelni, és mennyiszer.

De csak ésszel.

2010. febr. 25. 19:57
 16/20 anonim válasza:
semmigond ezzel :D addig csináld amig élvezed:D csak mindig azzal a személlyel aki hozzád tartozik:)
2010. febr. 25. 20:15
 17/20 anonim ***** válasza:
76%

b@zdmeg. Te aztan egy jo nagy kurv@ vagy. En 16 eves vagyok es szuz. Akkor most nekem mar b@szni kene? vagy mi a jo kurv@ anyad? me nem ertem. Talan edesanyukad tud errol? Vagy o mondta hogy 16 evesen mar kene.

Ha b@zdmeg. Micsoda r'ngyo.

2010. febr. 25. 20:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Normális, viszont te egy gyökér vagy. Ettől függetlenül.
2010. febr. 25. 20:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, mindenki szereti a szexet, fiú, lány egyaránt. Viszont, ha az osztálytársaid még nem állnak készen, attól még emberek, nem kell álszent ribancnak nevezni őket. És bár szar dolog megjátszani magunkat, ne vidd túlzásba, és válogasd meg a jövőben is a partnereidet, és fő a védelem :).

Kellemes szopást a jövőben! :)

Szia!

2010. febr. 25. 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:
(bocs a szóismétlésért, igazoltan retardált vagyok)
2010. febr. 25. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!