Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, ha egy fiúnak szép feneke van, ez baj?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam és hihetetlenül jó segge van. Annyira tetszik az a fiú, meg a feneke, megpaskolnám:D ha véletlenül megmarkolom neki, vagy csak hozzaerek, ahhoz mit szolna? Csakhozzaerek, viszonyunk nem túl jo, mosolygunk egymásra, de annyira nem beszélünk sokat.2014. nov. 20. 17:38
1/9 anonim válasza:
Nem baj, nem véletlenül növesztettem szép feneket.
2/9 Dzsusztin Bibörlik válasza:
Igen, baj, basszus...
MI A JÓ SZARÉRT LENNE BAJ, AH SZERETSZ VALAMIT, AMI NEM TÖRVÉNYSÉRTŐ? A TE ÉLETED, TE ÉSZLÉNY.
3/9 anonim válasza:
ha férfi vagy, akkor inkább ne, mert abból verekedés lesz :)
4/9 A kérdező kommentje:
Lany vagyok, de akkor ha hozzaerek véletlenül, nem lesz baj?:D
2014. nov. 20. 17:43
5/9 anonim válasza:
Ha nem vagytok annyira jóban, azt írod, viszonyotok nem túl jó, akkor hülyén venné ki magát. Tudom, sokak írnák, nekik aztán ilyen nincs ellenére, de ugyanúgy kéne nézni a kérdést, mintha férfi akarná egy osztálytárs fenekét megmarkolni. Akkor menne a bunkózás. Hacsak nem kanos vagy teljesen igénytelen az illető, akkor egy férfinak is ugyanúgy zavaró lehet ha valaki rámarkol vagy rácsap neki. Senki sem attól lesz macsó vagy mindenkinek egyértelművé téve hetero, hogy bármelyik lány odamehet és fogdoshatja.
6/9 Dzsusztin Bibörlik válasza:
Ha egy izzadt, c-kategóriás vendégmunkás hozzáér véletlenül a fenekedhez, nem lesz baj?
7/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de annyira ahwwww... Egyszerűen felizgulok mar a fenekére is, es amikor meglátom a felsotestet es az arcat, akkor olyan leírhatatlan.
2014. nov. 20. 17:47
8/9 anonim válasza:
jelezd felé ezt, szerintem díjazná ha van töke
9/9 anonim válasza:
Én szeretem ha érdeklődik a seggem iránt mondjuk egy szimpatikus valaki aki már nem idegen, és esetleg lekapna, közben a keze meg odavándorolna.
Ha csak odadörgölőznél, és így fejeznéd ki a tetszésedet azt értékelném, csak a mások miatti kínos helyzet az azért kerülendő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!