Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagyon szép, igényes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon szép, igényes, csinos lányoknál labdába rúghat ilyen pasi?

Figyelt kérdés
Középmagas, nincsenek dagadó izmai, de karcsú, szálkás alkata van, és arcra nem ez a tipikus szépfiú, hanem inkább aranyos.
2014. nov. 20. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Utolso ne a kokszos ismerőseidről vegyel peldat.

Én 2 éve edzek,rengeteg energiat beleloltem megsincs jo testem

2014. nov. 20. 10:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Megnézném azokat a lányokat akik nem buknak az izmos sportos, vagy akár kigyúrt pasikra.

Valahogy ezek a lányok engem mindig elkerültek. Akik nem azok meg amolyan. Én is dundi vagyok úgy sem kapok jobbat, ő legalább aranyos hozzáállással voltak velem.

Gyanítom az ide író "Nekem nem jön be a deltás, kigyúrt sportos alkat" lányok is elfogadják a puhosabb seggű srácokat mert maguk sem rendelkeznek homokóra alkattal, meg feszes gömbölyű popsival.

2014. nov. 20. 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:

11,

azért, mert te valamit nem jól csinálsz, nem kell azt minősítened, akinek összejött. elsőkézből ismerek példákat.

hiba alatt olyasmiket értek, hogy nem kampányszerűen hányingerig kell edzeni, hanem pihenőnapokkal, mindig más izomcsoportot. közepes súllyal gyors a változás, ezt még magamon is láttam, pedig nő vagyok.

a másik, hogy ha sokat eszel, akkor nem fognak jól látszani az izmaid. nem hiszek a kondis táplálkozásban, zabálni felesleges.

12,

kedves, hogy 11-essel ellentétben te nem azt minősíted le, akit példaképp említek, hanem egyenesen engem.

egyrészt ez csak könnyű kifogás, hogy az alakod miatt nem vesznek komolyan. még ezer más dolog lehet.

másrészt azt nem mondtam, hogy elfogadok egy kövér férfit, ha az izmos nem tetszik.

a vékonyakat szeretem, és én is az vagyok - ennyit a bálnanő-elméletedről.

2014. nov. 20. 11:20
 14/14 anonim ***** válasza:

"Karcsú szálkas=izomtalan ektomorf

Aranyos arc=férfiatlan"

Szánalmas vagy.

2014. nov. 20. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!