Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, hogy ezek a legfontosabb dolgok a világon (és ezeket reménytelen megszerezni)?
Egész életemben nem vágytam másra csak egy normális szerető családra, csodálatos érzés lehet, amikor vár otthon valaki aki szeret és te is szereted őt, később meg családként élni gyerekkel feleséggel, szerintem a legjobb dolog a világon. érezni azt, hogy van kiért élned van valaki aki számít fontos és ....
Egy 221 éves egyetemista vagyok, és sajnos semmilyen szinten nem nagyon adatott meg ez még nekem, hogy egyszer együtt töltsem az ünnepeket egy szerető családdal vagy egy olyan lánnyal aki meg is érdemli, hogy szeressék.
Hiányzik azaz érzés, hogy legyen valaki akit meglátok és felcsillan a szemem mert csodálatos embernek tartom és szerethetőnek. Egy célokkal meglévő lány aki nem gúnyolja ki embertársait, segítőkész őszinte nem fél kimondani az érzéseit. Kellően tudjon szeretni, érezzem rajta, hogy én is fontos vagyok neki, nem csak ő nekem ne egyoldalú legyen a kapcsolat. Ha arra van szükségünk össze tudjunk bújni. Egyszerűen csak szeressük egymást mert úgy sokkal jobb érzés élni, hazamenni, létezni,lélegezni ha van melletted valaki. Sokkal jobb érzés bármit csinálni ha annak csinálhatod aki szeret és te viszont szereted. átélni közösen azt, hogy születik egy pici gyereketek átélni azt, hogy iskolás lesz majd ballag. Minden ilyet..
Az élet szerintem a legcsodálatosabb dolog lehet, csak ha ezek nem adatódhatnak meg azt se tudja, valaki milyen érzés a boldogság akkor ritka szar.. :D
Valami ilyenre gondoltam.
"Egy 221 éves egyetemista vagyok"
Tényleg régóta várhatsz.
Először is! Paprikás krumpli?:D
Így leírás alapján elég érzelmesnek tűnsz, az érzelmes fiúknak pedig nehezebb barátnőt találni, de nem lehetetlen, a legjobb ha egy kedves, szintén érzelmes lánynál próbálkozol :)
Szerintem ez egy nagyon szép életcél, én is remélem hogy a barátommal mindig együtt leszünk és ugyanígy szeretjük egymást^^ És szerintem még fiatal vagy, simán elérheted ezt :) + én is szorítok neked :3
Minden ember más, nem mindenkinek a család a legfontosabb.
Pl most Rákóczi jutott eszembe, akit az osztrákok az egyetlen nagy szerelmével "zsaroltak". Választania kellett és ő a hazát és a halált választotta, holott választhatta volna a nőt is és akkor szép családja lett volna.
Vagy nézd meg a szerzeteseket, buddhistákat stb... nekik az Isten fontosabb a családnál és teljesen lemondanak miatta az anyagi dolgokról.
Utolsó példa: művészek... sokuk szerint boldogságban nem lehet alkotni, vagyis nem hiteles a mű, ezért inkább lemondanak a családról, remete életet élnek, hogy vmi maradandót tehessenek le az asztalra, amivel haláluk után is segíthetik, támogathatják az emberiséget.
Hát azért aki a egy vallás miatt képes lemondani az emberi alap dolgokról, az hülye.. de mint a tenyész csirke.. jó náluk ez megszokás de így állni valamihez ami majdnem biztos, hogy nem létezik... :s Nem tartom jó ötletnek.
Én érzelmes nem vagyok, vagyis már leszoktam róla, hogy mutassam inkább mást szoktam mondani mint amit érzek.
"Hát azért aki a egy vallás miatt képes lemondani az emberi alap dolgokról, az hülye.. "
Szerintem neked nincs jogod ilyen kijelentéseket tenned, pl buddhisták szerint lehet h te vagy a hülye, h így elmerülsz az anyagban (nem a szerelemre gondolok), bár ők okosabbak annál, hogy bárkit is lehülyézzenek csak azért, mert nem egyezik a véleményük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!