Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már soha nem lesz vége a suttyó, ribi korszaknak? L
Az én szememben is.
A női taktikázást mélységesen megvetem. Lehet valaki "ribi" de legalább őszinte!
Az őszinteség önmaga felvállalása tisztelhető. A fiatalkori ostobaság meg megbocsájtható. (hűl*yeségeket mindenki csinál fiatalon) De az alakoskodás, álszenteskedés, másikkal játszadozás az nem. Az jellemhiba.
Nem ez igaz, a férfiak tényleg nemigen taktikáznak, kicsit gyerekesek (nem rosszból mondom, egy tanórától kezdve a munkahely légköréig mindent képesek feldobni ^^ ).
Viszont ha szabad megjegyeznem, kicsit kiegészíteném : nem baj ha egy lány kimutatja "mit akar" ha azt egy kapcsolatban teszi. Mert ha minden második pasinak kínálgatja magát, vagy mások barátjának, vagy csak vetkőzik míg egy normális kapcsolat nem érdekli, ez igenis nem nőies szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!