Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha csókolóztatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha csókolóztatok egy lánnyal és utána a lány rátok ír facen. , majd másik 2 alkalommal is ő kezdeményezi a beszélgetést, akkor elvárjátok hogy negyedjére is a lány kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

2014. nov. 19. 09:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nincs igazatok, nem feltétlen nem érdekled! Ebbe az esetbe én úgy működnék, hogy már megszoktuk ezt a ritmust, szóval nagyon is érdekelsz, de még nem írnék én csak várnám, hogy írj, ha nem ír sok ideig, akkor talán nem érdekled, de addig szerintem írhatsz, mert azt várhatja, legalábbis én így lennék ezzel és volt is már! XX/F
2015. jan. 10. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Szó sincs elvárásról. Tapasztalatom szerint mindig az kezdeményez, akinek fontosabb a kapcsolat.
2015. jan. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!