Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "csábítsam el" a tanárom? 19L
Kerdezo!
Ha O is kezdeményez akkor csak szeliden flortolgess vele,de ne feltűnően. Beszelgessetek híve felre,hogy a tanabyagbol nem értesz valamit es maris elditottad a temat. De ehhez az is kell,h neki is tetszel
hát akik velem járnak oda, szerintük tetszek neki, de hát sanszos hogy csak azért mondják, hogy örüljek :D
na mindegy, holnap lesz óra reméljük a legjobbakat :D csak olyan béna vagyok ehhez :D
a sulinkban az egyik tanár összefeküdt az egyik diákkal :D azóta már össze is házasodtak és van egy kislányuk, aki kb már olyan 8-9éves
de sajnos a tanár nem moshatja le magáról, hogy egy kisdiákot d*gott meg :D én a helyedben nem tennék ilyet, mert a tanárodat nagyon durván tudod ezzel minősíteni, és ki is rúghatják
Végül hogy alakult a dolog?
Engem is érdekel ez,nem tudom,hogy közeledjek a tanáromhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!