Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy újabb kapcsolatom, ha nem szerettem ki a régiből?
Figyelt kérdés
Nem volt hosszú kapcsolat, félév volt, a leányzó nem tudta elkötelezni magát mellettem... de más mellett már igen. De nem hidegültünk el, a barátság megvan.
Ez pár hónapja volt, próbálkoztam is másnál, ésszel tudom, hogy vége, de szivvel nem... pl feltöltött magáról 2 új képet, és gyomorgörcsöm van :S
Lehet úgy új párkapcsolatom, ha még nem felejtettem el teljesen a régit? Igaz az a mondás, hogy "egy szerelmet igazán csak egy másik tud feledtetni"?
2014. nov. 18. 21:57
2/2 anonim válasza:
Ilyenkor van a felejtő barátnő. El tudod felejteni egy ujabbal de igy az új pároddal szemben ez kocsogseg. Ez ugy jön ki hogy kihasznalod es csak azért kell neked hogy az előzőt elfelejsd. Velem is ez volt de idejében szakitottam hogy ne legyen csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!