Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki tanácsadás? 23L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tanácsadás? 23L

Figyelt kérdés
Fontos lenne! Írjon rám, akinek lenne ideje. Köszönöm.
2014. nov. 18. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Védőnőt keresel, vagy mégis miről lenne szó?
2014. nov. 18. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Hallgatlak.
2014. nov. 18. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért nem írod nyilvánosba? Mégis mitől félsz? Névtelen maradsz... nem értem én ezt..
2014. nov. 18. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:

privátba se jön semmi szóval FAKE.

2014. nov. 18. 17:45
 5/6 RRR ***** válasza:
minek kérsz,ha tojsz utána a fejünkre????
2014. nov. 18. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:

A kérdés jelen helyzetben tárgytalan. Azáltal, miszerint ide kiírom a kérdező privát üzenetét, értelmet adok e kérdésnek. Amennyiben ezzel bármilyen szabályt is megszegek vállalom a következményeket, ami ezen az anonim (!) oldalon nevetséges.

"Nem tudom eldönteni, hogy hogyan tovább?

Van egy fiúbaràtom, aki nemrég konkrétan bevallotta, hogy lefeküdne velem...és hát én is neki, mivel rákérdezett. Persze màr jó ideje célozgat rànk. Van bnője.

Nekem tetszik, de nem igazàn értem, hogy most mi is van. Bevallotta és kész? Mondta, hogy azért jó lenne kipróbálni. Kérdezte, hogy szerintem milyen lenne? Mondtam, hogy nem tudom. Előre ezt nem lehet megmondani. De ő azért továbbfilózott ezen, hogy azért mégis vajon milyen lenne. Mondta, hogy biztos nem lenne rossz. Hozzátettem, majd egyszer talàn, ha jó fiú leszel, meg ha ugye màs lenne a helyzet... Nem mondta, hogy oh, hàt de nem lehet...

Szerinted csak belegondolt ebbe és kész, megtenni nem merné? Vagy mire ez a beismerés? Bàr ő is nézett, hogy én milyen őszinte vagyok ezzel kapcsolatban...

Az a gond, hogy nekem nem szimplàn bejön, ez több. :/

Örülök egyrészt, mert sokàig kerülgettük a forró kását, de vajon bele is menne valamibe? Ha igen, miért nem keres? Szerinted mi lenne a célravezető. Rajtam kívül csak a bnőjével beszél. Màrmint ami a csajokat illeti."

2014. nov. 22. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!