Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő azért marad egyedül mert az elvárásainak nagyon kevés férfi felel meg?
Megfordítva pedig, sok férfi a nők elvárásai miatt marad egyedül?
Most akkor mi lenne a jó, ha a férfiak próbálnának az elvárásokhoz igazodni (amihez sokan próbálnak is, de amíg egy szintet nem érnek el addig a próbálkozást nem sokba veszik), vagy a nők belátnák hogy délibábot kergetnek sokszor, szerintem egy arany közét lenne a helyes ahol a férfi tesz érte hogy tetszen a nőnek, a nő ezt értékelné, és kevésbé a felszínt nézné.
Lehetséges.
Én sem adnék le az igényeimből soha, inkább maradnék egyedül örökre. De szerencsére úgy néz ki egy jó ideje már, hogy nem kényszerülök erre. :)
Hogy mi a magas elvárás szerintem?
Hogy a nő elvárja a férfitól, hogy tökéletes legyen, tehát legyen ott mindig mindenhol, értse meg minden szavát, még azt is, amit ki sem mondott, legyen mindig mindenre elég pénze még az alapvető szükségleteken túl is, tudjon női aggyal gondolkodni, legyen adonisz és legalább 180 centi magas, és még sorolhatnám. Ezek többnyire felesleges elvárások. És túl magasak.
Amit én mondtam, az egy alapvető dolog, de megnyugodhat mindenki, nem csak férfiaknál, nőknél is...
Annyi a különbség, hogy mindig is a férfi volt az, aki erejében eleget tett a nőnek, tehát gondoskodott róla. Tudom, hogy már jó néhány évtizede ez is kifordult önmagából, és a nők önállóbbak, de akkor is... A nő pedig főz (tehát erőt ad a férfinak) gyereket nevel, és az ágyban is odateszi magát. Ez így egy körforgás, egy szövetség, ahol a férfi és a nő egymásért van. Ezt kéne megérteni csupán...
Nem hülye elvárásokon lovagolni.
Na jó, mondjuk elég sarkosan fogalmaztam meg, hogy mit tesz a nő a férfiért, és fordítva, de alapjában véve ez lenne a helyzet.
ÉS SZERETNI EGYMÁST, basszus! Értékelni és tisztelni.
Én biztosan inkább maradtam volna egyedül, mint hogy egy olyan férfit vegyek magam mellé koloncnak, akit testem, lelkem nem kíván.
Van azért elég sok férfi, aki megfelel a nők legfontosabb elvárásainak, mikor komolyabb párválasztásra kerül sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!