Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek baj lenne, ha híznék? (kép)
Nem vagyok vékony, kissé telt alakom van:
De nagyon hízékony vagyok, és kemény diétát kell tartanom évek óta, hogy tudjam ezt az alakot tartani. Amikor próbáltam lazítani, rögtön feljött 1-2 kiló, és muszáj volt megint visszatérnem a koplaláshoz. Már nagyon elegem van belőle.
Most azon gondolkozom, hogy kicsit visszaveszek a diétából és nem kínzom magam. Akkor is, ha emiatt hízni fogok valamennyit.
Mit gondoltok? Mennyire lenne katasztrófa?
20/L
Inkább találj egy olyan diétát/edzést,ami mellett nem érzed kínzottnak magad.
Én pl. teljesen elhagytam a cukrot+ heti 3x40 perc mozgás.
Ez önmagában -10kilót jelentett, mondjuk nem voltam elhízva korábban sem. Most vagyok 85, 194cm-hez.
A legnagyobb ellenség,a sok csoki, sütemény, fagyi, ilyenek. Ezeket már szó szerint megutáltam. És nem a testsúly okán, egyszerűen nem egészséges.
Másik, ha nem eszel este 6 után, reggel inkább egy alma,mint 5 szelet kenyér. Kisebb tányér, kevesebbnek látszik. Egyébként is,mikor az ember szed vmiből,az utolsó kanállal már csak a szeme kívánja. Ha pl. rizst csinálsz, mindig ugyanannyit, kiméred, pl. egy csésze stb..Lassabban eszel, keveset, többször.
Ezek ócska módszerek, de működnek és csak szokás kérdése mind!
25F
25F
Én szeretem a vékony lányokat és ez ahogy kinézel nekem a max ami még tetszik.
A diéta meg a koplalás nem ugyan az, ráadásul ha sportolsz valamit az még segít a fogyásban.
Gondolom tanuló vagy még, biztos van annyi szabadidőd hogy heti 3szor elmenj edzőterembe. De ha nincs a környéken akkor most még nincs hideg kint a futáshoz vagy biciklizéshez.
Szerintem ne szedj fel, mert akkor elkezd elveszni a nőies alakod. A diéta nem egyszerű dolog, de ha valóban nagyon hízékony vagy, akkor oda kell figyelni, mit és mennyit eszel.
Ne vedd kioktatásnak, kérlek, de a következő pár sor alapvető fontosságú egy diéta során:
A koplalásból az égvilágon semmi hasznod sem származik, maximum kevesebbet mutat majd a mérleg egy kicsit, de nem fogsz tőle jobban kinézni, mert ha éhezel, akkor a szervezet úgy reagál, mintha akár az életedet is fenyegető éhezésnek lennél kitéve, így szépen lassan elkezdi lebontani azokat a szöveteket, melyekből a legtöbb energiát tudja kinyerni...ez pedig sajnos nem a zsír, hanem az izom. Egy normál diéta nem a salátákról szól, hanem a minőségi étkezésről. Megfelelő fehérjebevitel (sovány csirkehús, sovány marhahús) mellett összetett szénhidrátok fogyasztását (teljes kiőrlésű gabona-és tésztafélék, rizs, burgonya), az egyszerű cukrok kerülését (ilyenek a mesterséges cukrok és a gyümölcscukor is, tehát egy diéta során a gyümölcs kifejezetten az elérendő cél ellen dolgozik...csupán a máj szénhidrát-tartalékának feltöltése erejéig fogyassz egyszerű cukrot, ami kb 20-30g). A legjobb - bár erre sajnos nagyon keveseknek van lehetősége - ha napi 4-5 étkezésed van, így a kellő tápanyagokat folyamatosan viszed be, nem pedig egyszerre terheled le vele a szervezeted. Ha valós eredményt szeretnél, akkor nagyon fontos a rendszeres mozgás, ami bármi lehet az uszodától a konditeremig.
Hat oszinte leszek veled, en most fogyokurazok, mert szornyek kovernek gondoltam magamat, de ha en a te helyedben lennek, meg se fordulna a fejemben, hogy hizzask, sot en tuti elkezdenek fogyokurazni.
En se vagyok vekony, de ez szerintem mar sok, es ilyen fiatal korban szerintem veszelyes is a tulsuly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!