Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg fog ijedni tőlem? Vegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog ijedni tőlem? Vegyek vissza?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok, a barátnőm egy kicsit fiatalabb, ő még csak 17. 5 és fél hónapja vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le. Úgy érzem már itt lenne az ideje, de a barátnőm még szűz, és azt mondta hogy még várni szeretne. Én megértem, de azért mostanában igyekszem úgy intézni hogy egy kicsit mindig tovább menjünk, mint a csók. Eddig mindig leállított. Többet kellene várnom? Nem akarom hogy szétmenjünk, mert szeretem, de jó lenne ha összejönne a szex is.

22/f

2014. nov. 17. 06:26
 1/9 anonim válasza:
várj még vele..ha szűz akkor ő is fél a dologtól meg akkor még nem érzi olyan fontosnak a szexet.
2014. nov. 17. 06:36
 2/9 anonim válasza:
Várj még vele, vegyél neki rózsát, csokit! és minden nap kedveskedj neki! :) hátha látni fogja azt, hogy te mennyire szereted, és akkor lehet sikerülni fog a szex ! :)
2014. nov. 17. 07:31
 3/9 anonim ***** válasza:

"fél hónapja vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le"

Szerintem ezt teljesen érthető.

Én rég nem vagyok szűz, több, mint 10 évvel idősebb vagyok a barátnődnél, de - akármennyire vonzó és szimpatikus is volt egy férfi már megismerkedéskor - két hét soha nem volt nekem elég ahhoz, hogy kialakuljon az a szeretet, kötődés és bizalom iránta, hogy arra vágyjak, hogy szeretkezzünk.

Ha valaki nem tudta volna ezt tiszteletben tartani, és sürgette volna a dolgot, elváltak volna útjaink.

Soha nem fogok a saját érzéseimmel szembemenni, és nekem mindig fontos volt, és az is marad, hogy csak akkor szeretkezzek valakivel, ha már nagyon vágyom rá testemmel-lelkemmel, minden porcikámmal.

2014. nov. 17. 13:22
 4/9 A kérdező kommentje:
5 és fél hónapja, nem fél hónapja. :)
2014. nov. 17. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:

# 4

Ó, bocsánat! Figyelmetlen voltam, és a mondat végi pont helyett azt láttam, hogy 17,5 éves és fél hónapja ...

Még egyszer elnézést! :-)

2014. nov. 17. 13:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Semmi gond, de így talán érthetőbb hogy miért tettem fel a kérdést :)
2014. nov. 17. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:

# 6

Igen, így már érthetőbb. :-)

A ti korotokban ez elég nagy korkülönbség. Az is érthető, hogy szerinted már itt lenne az ideje, és az is, hogy ő még szeretne várni.

Tudtok arról őszintén beszélgetni, hogy fél-e esetleg valamitől, vagy egyszerűen nem vágyik még arra, hogy testileg is közelebb kerüljetek egymáshoz (ha nem is szeretkezésre, de csókolózásnál többre)?

2014. nov. 17. 14:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazából nyíltan tudunk beszélni erről. Én legalábbis őszintén elmondtam hogy érzek. De azt hiszem ő nem mond el mindent amit gondol. Nem akarom hogy egy erőszakos állatnak tartson, az már régen rossz ha fél tőlem. Úgy tűnik hogy szeretne ő testileg is Közelebb kerülni hozzám, csak valami visszatartja. Nem tudok rájönni hogy mi lehet ez a valami. :/
2014. nov. 17. 14:46
 9/9 anonim válasza:
Várj még vele... Ha szűz, akkor fél a szextől, de ha 5 és fél hónapja vagytok együtt, körülbelül 1 évet várj vele, mert ha 17 akkor nem szexelhet, vagyis... vagyis 18 évet betölti akkor már sikerülni fog a szex, mert 18-éves kortol lehet szexelni, de addig is, legyél hozzá nagyon kedves, de azért ne nagyon meg nem úgy mindennap, mert hátha akkor azzal felidegesíted, remélem tudtam segíteni!
2014. nov. 23. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!