Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lány/fiúnév amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány/fiúnév amit jobban szeretsz, vagy valami kötődik hozzá, és ezért jobban odafigyelsz az ilyen nevűekre?

Figyelt kérdés

Nekem a Vanda. Ne kérdezzétek miért :)

17/F

2010. jan. 28. 20:11
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

20:21...Enikő vagyok, és kék szemem van:D

Amúgy én a Mátékkal és Zolikkal vagyok így...:)

Viszont az anitákhoz elég pesszimistán állok...:D volt egy pár elcseszett anita ismerősöm...így..van egy fajta előítéletem velük szemben:P

2010. jan. 28. 20:27
 12/36 anonim ***** válasza:
a Tomira, a Dávidra felfigyelek, mert tetszenek és 1-2 kellemes emlék is fűz ezekhez :) illetve néha így vagyok a Gergővel is, de az viszont nem túl kellemes
2010. jan. 28. 20:27
 13/36 anonim ***** válasza:
Bella
2010. jan. 28. 20:30
 14/36 anonim ***** válasza:
20.24...nem csodálom:D:D az én nevem szexi:D:D RICSI!!! ez a kedvencem...csajban meg a Nóri,a Viki és a Niki. egy pici összefüggés fonetikailag is van mindhárom között...nemtom miért tetszik am.
2010. jan. 28. 20:30
 15/36 anonim ***** válasza:
Gábor~első nagy-nagy szerelmem mi plátói volt,aztán a Zsolt,amiúgyszintén és az Ádám :)Mind-mind vmilyen pasis dolog miatt a kedvenc nevem :)
2010. jan. 28. 20:31
 16/36 anonim ***** válasza:
Károly, József, Róbert, László, Imre. Ezektől kiráz a hideg, fogalmam sincs, hogy miért. Női verzióban meg az Irén. Brr.
2010. jan. 28. 20:31
 17/36 anonim ***** válasza:
Fiúnevek közül imádom a Leventét, nemtudom miért, nincs semmilyen kapcsolatom Leventékkel, de maga a név gyönyörű szerintem. Szép emlékeim vannak a Zoltánnal is.. :) Női név közül igazán kedvenc nincs, viszont az Andreától kiráz a hideg... Nem egy Andit ismertem, és minddel meggyűlt a bajom. :D
2010. jan. 28. 20:40
 18/36 anonim ***** válasza:

Az Ádám név..:)

szeretem hallani.

Lány nevek közül nincs kifejezetten, de amit nem nagyon szeretek az a Gabriella.

Főként egy ismerős miatt.

2010. jan. 28. 20:46
 19/36 anonim ***** válasza:
Adolf
2010. jan. 28. 20:55
 20/36 anonim ***** válasza:

Gergő

én kivételesen tudom miért :)

sok Gergő nevű ismerősöm van, és az 1. igazi szerelmemet is így hívják :) de mielőtt ismertem volna, már akkor is felkaptam a nevem, ha valakit így szólítottak :D fura...

2010. jan. 28. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!