Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti összejönnétek egy pszichopata, de helyes, és dúsgazdag pasival?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Te vagy Dandy az American Horror Story: Freak Show-ból?
2014. nov. 16. 21:43
 12/17 anonim ***** válasza:

f*-aszt vagy te,az

én szívemből kívánom itt mindenkinek jöjjön össze egy elmebeteggel,ne ezzel mert ez lófsz

Egyet ismerek,

bár tököm tudja pszichopata e szerintem nem is létezik olyan vagy az emberiség 99% az...meg gyilkosságnak ehhez nincs köze,itt a fél város beteg akkor.Mert ki nem jár késsel pl.

szóval gyenge emberek kitalált hülyesége ez a pszichopata dolog,kicsit csúnyán nézek már az leszek...vicc.

2014. nov. 16. 21:53
 13/17 A kérdező kommentje:
l*faszt. Patrick Bateman vagyok
2014. nov. 16. 22:25
 14/17 anonim ***** válasza:
2014. nov. 16. 22:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyen férfit, gazdag de pszichopata. Talál nőket, de senki nen marad vele sokáig, mert egy kezeletlen pszichopatával nem lehet együtt élni. Szerintem kérj szakértő segítséget (pszichiáter orvos) és akkor féken tudod tartani a betegséged.
2014. nov. 17. 08:50
 16/17 anonim ***** válasza:
„nem szeret, nem szorong, nem tanul”.
2014. dec. 11. 01:56
 17/17 anonim ***** válasza:
ilyen volt az exem.Köszönöm,de nem kérek belőle.Örülök hogy megszabadultam tőle!A mostani barátnőjét viszont nagyon sajnálom.
2015. máj. 1. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!