Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fizikát tanuló egyetemista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fizikát tanuló egyetemista fiúk miért ilyen önteltek és beképzeltek és unalmasak?

Figyelt kérdés
Vannak itt orvostanhallgató fiúk(pasik)? az ő szakmájuk érdekel,egy betegségemet kellene meggyógyítani,de az orvostudomány sajnos nem elég fejlett még viszont érdekel minden egészséggel pszichológiával kapcsolatos téma,mostanában depressziós is vagyok. igaz én nem járok egyetemre. L

2014. nov. 16. 21:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
a pszichológia bölcsész terület, a pszichiátria az orvosi. kevered a szezont a fazonnal, bár az értelmességed alapján nem csodálom
2014. nov. 16. 21:23
 12/22 A kérdező kommentje:
már nem azért de a fizikának mi köze a pszichológiához?
2014. nov. 16. 21:24
 13/22 A kérdező kommentje:

Most mit kötekszel? Mindkettő érdekel most írjam ki külön bölcsészek is érdekelnek?!

orvostanhallgató lány neked hány pasid volt eddig? :D

2014. nov. 16. 21:26
 14/22 anonim ***** válasza:

Én magam is kocka vagyok, és megerősítem, amit az első írt. Én is hajlamos vagyok az emberekkel lekezelően bánni, mert nem értenek a géphez, a számtech kategóriában pedig egyenesen háború dúl a sok beképzelt majom között.

Kedves kollégák, szálljatok kicsit magatokba. Hozzáteszem még, hogy amelyik kocka pályafutásként is ezt választja, és informatikusként meggazdagszik, az utána még beképzeltebb és még nagyobb k***csög lesz általában. Tisztelet a kivételnek.

2014. nov. 16. 21:27
 15/22 A kérdező kommentje:
jajj de jó már megint igazam volt, tényleg a super mario az az isten nekik a fizikásoknak..a való életben képtelenek boldogulni, még a cipőfűzőjüket se tudják bekötni anyuci nélkül.. szomorú..:D :(
2014. nov. 16. 21:30
 16/22 anonim ***** válasza:
Írd meg a bajodat. Értek ehhez.
2014. nov. 16. 21:31
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Én orvostanhallgató srác vagyok, de szörnyen lenézek mindenkit, bevallom. Tudom, hogy ez nagy hiba, de ez van, nem tudok változtatni rajta. Ilyen a természetem. Egy hierarchista kis diktátor vagyok. :D Véleményem szerint, kizárólag az orvosok tesznek le valamit az asztalra, a többi szak csak büfészak. Szánalmas, hogy egyetemre 280 ponttal be lehet jutni.
2014. nov. 16. 21:40
 18/22 A kérdező kommentje:

Szerintem is több értelme van mint a fizikának ahol csak okoskodni próbálnak..és tök unalmas is.

Ha választhatnék fizika vagy orvosi szak között akkor inkábbv orvosit választanám, de rosszul vagyok a vér látványától.

2014. nov. 16. 21:44
 19/22 A kérdező kommentje:

A legutóbbi orvosi élményem a nőgyógyásznál volt fájt de élveztem mert helyes volt jóképű és még a melleimet is megfogdosta..:D

hát gondoljatok perverznek..meg minden.gyerekkoromba a fogorvosomba szerettem bele legutóbb a sebészembe aki elég nagy sztár.

2014. nov. 16. 22:21
 20/22 anonim ***** válasza:

8-as vagyok:

"már nem azért de a fizikának mi köze a pszichológiához?"

Nem értettél akkor. Szabadon választható, az azt jelenti, hogy tanulod a szakmád, fizika irányába vagy akármit, és mellé választhatsz tárgyakat, pl pszichológiát kreditért. Lehetőség adott.

Majd ha egyetemista leszel, átlátod :)

2014. nov. 16. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!