Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fizikát tanuló egyetemista fiúk miért ilyen önteltek és beképzeltek és unalmasak?
Most mit kötekszel? Mindkettő érdekel most írjam ki külön bölcsészek is érdekelnek?!
orvostanhallgató lány neked hány pasid volt eddig? :D
Én magam is kocka vagyok, és megerősítem, amit az első írt. Én is hajlamos vagyok az emberekkel lekezelően bánni, mert nem értenek a géphez, a számtech kategóriában pedig egyenesen háború dúl a sok beképzelt majom között.
Kedves kollégák, szálljatok kicsit magatokba. Hozzáteszem még, hogy amelyik kocka pályafutásként is ezt választja, és informatikusként meggazdagszik, az utána még beképzeltebb és még nagyobb k***csög lesz általában. Tisztelet a kivételnek.
Szerintem is több értelme van mint a fizikának ahol csak okoskodni próbálnak..és tök unalmas is.
Ha választhatnék fizika vagy orvosi szak között akkor inkábbv orvosit választanám, de rosszul vagyok a vér látványától.
A legutóbbi orvosi élményem a nőgyógyásznál volt fájt de élveztem mert helyes volt jóképű és még a melleimet is megfogdosta..:D
hát gondoljatok perverznek..meg minden.gyerekkoromba a fogorvosomba szerettem bele legutóbb a sebészembe aki elég nagy sztár.
8-as vagyok:
"már nem azért de a fizikának mi köze a pszichológiához?"
Nem értettél akkor. Szabadon választható, az azt jelenti, hogy tanulod a szakmád, fizika irányába vagy akármit, és mellé választhatsz tárgyakat, pl pszichológiát kreditért. Lehetőség adott.
Majd ha egyetemista leszel, átlátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!