Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fulig belem van zugva, megis ram se bagozik, miert?
Barmilyen csajt megkaphatok es az esetek nagy reszeben meg is kapom. Kiveve ot.
Evek ota ismerem, evekkel ezelott egy hazibulin beprobalkoztam nala, de levegonek nezett. Akkoriban sokat lattam ot bulikban. Viszont fura, utana evekig hidegen viselkedett velem, mintha nem is ismerne, majd megvaltozott. Kulsore is megszepult az arca, a teste, mosolygosabb lett,nyitottabb, volt idoszak, amikor a haverjaim mondtak, hogy bamul engem.
Az utobbi idoben megint probaltam nyitni fele, de ram se nez. Neha bamul, utana meg honapokig ram se pillant, semmi. Amikor viszont mellettem van, erzem, hogy feszult, izeg-mozog, hangosan veszi a levegot, ha mellettem van, ranezek, o is ram, latom, hogy elpirul, de megse ad nekem eselyt. Rengeteg pasival hulyeskedik, viccelodik, nekem neha meg koszonni se nagyon akar.
Ki kell, hogyábrándítsalak.. aki fülig bele van zúgva valakibe az nem ilyen.
Lehet külsőre bejössz neki, de egy nyomulós akárkinek tart akit nem lehet túl komolyan venni. Ja és ha valakit nézel az persze, hogy elpirul okoska. Vannak még normális értékrendű lányok. Ha bejönnél neki már tudnál róla, hogy úgyhogy ne éld bele magad.
Szegyellos, latom rajta. Nem vagyok nyomulos, mivel 3 eve probalkoztam nala, illetve most akartam volna, de lattam, hogy ram se nez, ahogy melle alltam, fogta magat, es elment a baratnoihez.
Szalad elolem!
Velhetoleg tetszel neki de nem akar egy lenni a sok kozul, plusz nem biztos abban h te mennyire gondolod vele komolyan.A lenyege az, h egyertelmuen bejossz neki de egyreszt nem tudja h te mit erzel, masreszt felenk:-)
Szerintem beszelj vele errol:-)
32 /N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!