Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarnak az itt tanuló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarnak az itt tanuló gazdag egyetemisták a magyar lányoktól?

Figyelt kérdés
Külföldiekre gondolok, pl törökök vagy afrikaiak.
2014. nov. 16. 19:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

"barátság" de azért gondolom megvoltál mindnek :D

És magyarban a nők sem barátoznak férfiakkal, azokkal akik randák vagy csórók szó szerint szóba sem állnak még mint barátok sem

2014. nov. 17. 13:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm utolsó, boldog párkapcsolatban élek és ők ezt tiszteletben is tartják, a párom is ismeri és szereti őket. ;) Ez pedig hülyeség, a mi baráti körünk vegyes, ha az anyagiakat nézzük. Ez sosem mérvadó. :)
2014. nov. 17. 17:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért jönnek, hogy caffatokra k**ják a lányokat. Mindenütt tudjá, hogy itt vannak az univerzum legnagyobb lotyói. Csak pislantasz egyet és már ruha nélkül a külföldi előtt tédel a farkával a szájában.

A helyükben én is csak ezért jönnék ide.

2014. nov. 17. 20:37
 14/18 anonim ***** válasza:

azért abban igaza van a kérdezőnek, h külföldön elég sok helyen úgy gondolják, hogy a magyar nőket könnyű ágyba vnni, amiben valljuk be, van is igazság. olvass itt is pár kérdést, 24 éves lányok már 10-20 férfinél tartanak.

a legtöbb magyar lánynak annyi elég, h külföldi férfi, mert olyaaan egzotikus, és már ágyba is bújik vele. arról nem beszélve, h könnyebben bonyolódnak viszonyba külföldiekkel, akik pár éven belül hazamennek.

2014. nov. 30. 11:34
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

"És magyarban a nők sem barátoznak férfiakkal, azokkal akik randák vagy csórók szó szerint szóba sem állnak még mint barátok sem"

így van. ahogy a magyar férfiak is akkor "barátkoznak" lányokkal, ha külsőleg is bejön nekik. annyi a különbség, h a nők átlagban álszentebbek, de ettől még fel kéne fogni, h nincs női-férfi barátság és az embert nagyrészt az ösztönei hajtják, akármennyire is "ciki" ezt elismerni a 21. században.

2014. nov. 30. 11:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, ekkora hülyeséget már nagyon régen olvastam. A civilizált embert nem csak az ösztönei hajtják. Nekem kislány korom óta mindig több fiú barátom volt, mint lány és nem, nem dugtam velük soha és nem is fogok. A barát az barát, csak kell egy bizonyos intelligenciaszint ahhoz, hogy ezt mindkét fél felfogja és ne egy potenciális partnert lásson mindenkiben, aki ellenkező nemű.
2014. nov. 30. 17:48
 17/18 anonim ***** válasza:

igen, végül is lehet felnőttkorban is mesékben hinni, csak nem érdemes. azzal meg h nem feküdtél le a barátaiddal, most cáfoltál valamit? hát nem. arról nem is beszélve, h nem látsz bele a fejükbe, honnan tudod, hogy ők nem akartak volna? sehonnan. férfi és nő között csak kivételes esetben van barátság, ha egyáltalán nem tekintenek a másokra férfiként/nőként. ez a többségre nem igaz. lehet h a fiú barátaid időnként elképzeltek meztelenül, csak visszafogták magukat és nem közeledtek, mert "intelligensek", és megbeszéltétek, h barátok vagytok. én ezt nem nevezném barátságnak.

"A civilizált embert nem csak az ösztönei hajtják. "

:)

ja nem csak. de főként azok. mi is az emberiség 2 legalapvetőbb ösztöne? létfenntartás és fajfenntartás. nekem úgy tűnik, h nagyon is az ösztönök hajtják a civilizált embereket is. de nem fogok neked biológiakorrepetálást tartani, olvasgass és járj nyitott szemmel, vagy higgy tündérmeséknek, nekem oly mindegy.

2014. nov. 30. 18:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem megbeszéltük, hanem eleve így is indult minden. A viszonyunk mindegyikükkel teljesen őszinte, ők elmesélik a csajokat, én elmesélem a pasikat. Nem tudom, hogy te milyen körökben mozogsz, de jól van. Igen, az ösztönök rendben vannak, de nem lát mindenki mindenkiben egy meghágnivaló húsdarabot, akár tetszik, akár nem.
2014. nov. 30. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!