Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak az itt tanuló gazdag egyetemisták a magyar lányoktól?
"barátság" de azért gondolom megvoltál mindnek :D
És magyarban a nők sem barátoznak férfiakkal, azokkal akik randák vagy csórók szó szerint szóba sem állnak még mint barátok sem
Azért jönnek, hogy caffatokra k**ják a lányokat. Mindenütt tudjá, hogy itt vannak az univerzum legnagyobb lotyói. Csak pislantasz egyet és már ruha nélkül a külföldi előtt tédel a farkával a szájában.
A helyükben én is csak ezért jönnék ide.
azért abban igaza van a kérdezőnek, h külföldön elég sok helyen úgy gondolják, hogy a magyar nőket könnyű ágyba vnni, amiben valljuk be, van is igazság. olvass itt is pár kérdést, 24 éves lányok már 10-20 férfinél tartanak.
a legtöbb magyar lánynak annyi elég, h külföldi férfi, mert olyaaan egzotikus, és már ágyba is bújik vele. arról nem beszélve, h könnyebben bonyolódnak viszonyba külföldiekkel, akik pár éven belül hazamennek.
"És magyarban a nők sem barátoznak férfiakkal, azokkal akik randák vagy csórók szó szerint szóba sem állnak még mint barátok sem"
így van. ahogy a magyar férfiak is akkor "barátkoznak" lányokkal, ha külsőleg is bejön nekik. annyi a különbség, h a nők átlagban álszentebbek, de ettől még fel kéne fogni, h nincs női-férfi barátság és az embert nagyrészt az ösztönei hajtják, akármennyire is "ciki" ezt elismerni a 21. században.
igen, végül is lehet felnőttkorban is mesékben hinni, csak nem érdemes. azzal meg h nem feküdtél le a barátaiddal, most cáfoltál valamit? hát nem. arról nem is beszélve, h nem látsz bele a fejükbe, honnan tudod, hogy ők nem akartak volna? sehonnan. férfi és nő között csak kivételes esetben van barátság, ha egyáltalán nem tekintenek a másokra férfiként/nőként. ez a többségre nem igaz. lehet h a fiú barátaid időnként elképzeltek meztelenül, csak visszafogták magukat és nem közeledtek, mert "intelligensek", és megbeszéltétek, h barátok vagytok. én ezt nem nevezném barátságnak.
"A civilizált embert nem csak az ösztönei hajtják. "
:)
ja nem csak. de főként azok. mi is az emberiség 2 legalapvetőbb ösztöne? létfenntartás és fajfenntartás. nekem úgy tűnik, h nagyon is az ösztönök hajtják a civilizált embereket is. de nem fogok neked biológiakorrepetálást tartani, olvasgass és járj nyitott szemmel, vagy higgy tündérmeséknek, nekem oly mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!