Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sz. Rjam le, hogy észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sz. Rjam le, hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit szeretek, keresem mindig de észre se veszi ha l.szarom és nem foglalkozom vele több esélyem van, hogy észrevesz?
2014. nov. 16. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyan így voltam egy lánnyal, ezt csináltam és működött, hogy fordítva fog, az már nem biztos, de egy próbát megér :) Sajnos látszólag azóta is ezt a viselkedést látja rajtam, pedig egyébként oda vagyok érte, csak nem merek közeledni.
2014. nov. 16. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Egyszerűbb lenne, és egyenesebb is ha elmondod neki mit érzel, és nem pedig taktikázol. Szóból ért az ember. :)
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondold át ezt mégegyszer, logikusan.
 4/5 anonim ***** válasza:
Igy ahogy írod, sz..rd le. Észre fog venni.
2014. nov. 16. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Most őszintén!Eddig nem foglalkozott veled,hiába kerested.Gondolod,hogy ezek után érdekelni fogja,ha nem törődsz vele?Szerintem inkább megkönnyebbül.Ezt csak azért írom,mert én is megtapasztaltam.Akit nem érdekelsz,azt sehogyan sem fogod érdekelni.
2014. nov. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!