Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen az oltozekem, hogy "oruletben kergessek" egy olyan pasit, aki csak kihasznalja a noket?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy eleg durva, de ramhajtott, es nekem komolyan tetszik. Nem szeretnek tole semmit, de neha latom rajta, hogy bamul, erdeklem ot. Es most szeretnek valami iszonyat szexit felvenni. Pasik, valami otlet? Szepek a labaim, plusz a melleim is jok, fenekem. A csipom szeles, szoval azt nem kellene hangsulyozni2014. nov. 14. 17:02
1/3 anonim válasza:
Semmivel sem fogod tudni az "őrületbe kergetni". Gondolom még elég fiatalka lehetsz.
2/3 anonim válasza:
aztán meg majd csodálkozol, hogy téged is kihasznált és jön a sírás.
3/3 Krisz_77 válasza:
Korod? :D A kérdésre válaszolva ajánlanám a kockás blúzt,a selymes fodros(nem tom hogy kell hívni)hullámos hajat és rakd ki a melleidet. ;) De...olyat válassz ami a stílusodhoz illik.Pl: nekem a lezser stílus jön be.Én úgy öltözök,úgy viselkedem.Legyél vele a kedves,mondj neki szépeket,esetleg,hogy teljesen megbolondítsd:adj az arcára puszit.Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!