Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szeressek ki egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek ki egy ilyen pasibol?

Figyelt kérdés

Evek ota bele vagyok hulyulve, de minel tobb ido telik el, annal inkabb rajovok, es hallom, hogy minden novel kikezd, minden not kihasznal. Nemsokara 34 eves, igaz, nagyon fiatalos, de tenyleg nem tudom, mi legyen, Lassan 4 eve ismerem, es az elso pillanttol kezdve azt erzem, hogy kulonleges vagyok szamara.

Igaz, sok fiu mondta(aki tenyleg rendes), hogy nem vagyok olyan, mint a tobbi lany.

Mikor megismertem ot, ugy gondoltam, hogy maskepp nez ram, viszont akarom ot es nem is.Akarom, a kemia miatt, viszont nem akarom azert, mert tudom, hogy milyen.

2014. nov. 14. 16:25
 1/1 anonim válasza:

Én tudok egy módszert,hogy hogy lehet kiszeretni valakiből...nem tom bejön -e,de egy próbát megér!:

Összpontosíts/gondolj erősen arra,hogy igazából nem is szereted,sőt utálod...az agyad előbb-utóbb úgy is elhiszi! 12/L

2014. nov. 17. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!