Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról aki még 15 éves és már 2 fiúval lefeküdt? Akik 2 hét ismeretség után ágyba bújtak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 14:48
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Sajnállak. Nekem is ez történt 1ik régi jo bnőmmel. Engedd el, keress már társaságot! Az enyémnek azóta lett 1 komoly kapcs.-a, 2 éve 1ütt vannak. Örülök, h kicsit +komolyodott, de ez a barátságunkat sajnos már nem hozza vissza.:( Remélem vtek máshogy alakul!:)
2010. febr. 4. 09:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kicsilány!

Ne haragudj a megszólításért, 52 éves nőgyógyász vagyok, az első feleségem 15 éves korában vesztette el szűzességét. Van tehát némi "rálátásomá" a problémádra.

1. Téged - mér megbocsáss - érett férfiak használtak ki aféle " maszturbátornak"

2. A magyar lakosság 25%-a fertőzött olyan kórokozókkal, melyek meddőséget és/vagy méhnyakrákot okoznak.

3. Nem próbáld elhitetni, hogy élvezted az együttléteket. Erre egy 14 éves lény még nem képes. Ha másért nem hát azért, mert egy 14 éves vagina túl szűk egy felnőtt péniszhez. Ha nem volt szűk, a pénisz sem volt felnőtt.

4. A viselkedésed ahhoz fog vezetni, hogy idő előtt el fogod veszíteni a szexuális élvezet képességét. Csak remélni tudom, hogy közben nem kaptál nemi bajt. Az olyan férfiak ui. aki gyermekekkel közösülnek, gyakorta fertőzöttek.

Privátban van lehetőség arra, hogy felvegyük a kapcsolatot. A Te betegséged lényege, hogy nem volt apád, a szó lelki-érzelmi értelmében - tehát áldozat vagy és nem bűnös. De ezt nem kéne tetézned!

2010. febr. 4. 13:46
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
doktor úr, nem a kérdezőről, hanem 1 barátnőjéről van szó, ezt írta is lejjebb. egyébként nagyon hasznos válaszokat adott, ha minden tizenéves olvasná, boldogabb felnőttek lennének.
2010. febr. 4. 13:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Ahogy látom, az emberek nagytöbbsége ribinek tartja az ilyen lanyokat. Mondjuk en is elitélem, mert szerintem azert csinálta hogy a baratnői szemében megnőjön. De ha egy 15 eves fiú mát lefeküdt kát lánnyal, azt miért nem iteli el senki? Sőt mintha senki meg se hallaná a "hìrt".
2010. febr. 4. 17:30
 15/19 anonim ***** válasza:
fehérmájú dög!200-ig megse fog állni,16-éves koráig.
2010. febr. 4. 21:38
 16/19 anonim ***** válasza:
a kedves szülőknek is csak gratulálni tudok a nevelésükhöz...pfff...
2010. febr. 4. 22:56
 17/19 anonim válasza:

szerintem 1 nagy K.

Nekem van olyan ismerősöm aki 11 évesen már lefeküdt valakivel .

2010. febr. 5. 18:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Én ennyi idősen még nagyon gyerek voltam :) Későn értem, de nem bánom. Volt hosszú, szép gyerekkorom.

Sajnos ez a ribancda egyre gyakoribb, én is veszítettem el legjobb barátnőt emiatt. El kell engedned, bár fájni fog.

2010. febr. 5. 18:40
 19/19 anonim ***** válasza:
pff én osztálytársam már szült ennyi idősen..áprilisba lesz 1 éves a kicsi...am meg már az osztály kb80%-a nem volt szűz...volt aki 13évesen vesztette el. pedig teljesen hétköznapi szakközépbe járok, nem ilyen putri helyre, ahol 2-es az átlag..amikor mondtam 16évesen h szűz vagyok, csak annyit mondtak, h de aranyos..:)
2010. febr. 12. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!