Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene mondanom?
Van egy fiú akivel itt megismerkedtem. Nem találkoztunk, mert messze lakunk egymástól.
Csak itt beszélünk.
Nagyon jól megértjük egymást. Az elmúlt napokban sajnos keveset beszéltünk, mert nem nagyon értem rá. Ami miatt lelkiismeret furdalásom is van.
De ettől Függetlenül amit beszéltünk így néha annál értékesebbnek tartok. Ha nem tudom elolvasni mit írt nagyon rosszkedvű leszek. Amikor olvasom mit írt akkor sem kifejezetten boldog vagyok, hanem valahogy mást érzek mint a boldogság de valami olyasmi.
Neten keresztül beleszerettem volna? Ez lehetséges? Ti hisztek benne?
És legutóbb egy szerelmes verset is idézett. Gyönyörű vers volt! :)
Nem tudom mit válaszoljak. Azt nem akarom hogyy azt higyje barátzónába teszem, mert nem. De azt sem szeretném hogy rájöjjön hogy mit érzek... Ha ez szerelemnek nevezhető. Ez ciki vagy nevetséges lehet embereknek, de még nem voltam szerelmes..
Köszönöm szépen előre is a hasznos válaszokat :)
Most akkor beszéltek, vagy írtok?
Ez nem szerelem, pusztán szimpátia, plusz felcsigázod magad. Valószínűleg visszahúzódóbb vagy, keveset ismerkedsz, és ezért jobban rákattansz az ilyesmire. Igazából nem baj, csak tudd a helyén kezelni, és készülj fel arra, hogy élőben talán teljesen más lesz.
Írunk
Köszönöm :)
2-es.
Értem. :) Sajnálom hogy nem,jött össze a találka.
Nekünk sem jönne össze... Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!