Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan összeköltözünk. Mikkel lephetném meg a barátomat?
Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 16:06
6/11 A kérdező kommentje:
A buta válaszoktól kíméljetek légyszi.
Komolyabbra gondoltam. Vacsi, stb
2014. nov. 13. 16:16
7/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy ilyenkor mindig buta kérdéssel indul a dolog. Ki se fejtetted rendesen, csak elvárod a gondolatolvasást. Ez fair?
9/11 A kérdező kommentje:
Nincs ezen mit kifejteni.
Mivel lepjem meg bármikor, most hogy így többet lehetünk együtt.
2014. nov. 13. 16:27
10/11 anonim válasza:
Ennyire ne legyél már önállótlan és ne mond, hogy nem tudsz spontán lenni, amúgy a vacsi az alap. Ne várd el, hogy a szavakat/gondolatok a szádba adjuk.
Jó dolog a lelkesedés, csak találd fel magad.
Nekem ez valahogy magától jött, értetődő volt, ha szerelmes vagyok, szeretem a Párom mindig kedveskedek, és jó önzetlennek lenni, persze nem adom fel önmagam, de jól esik látni a másik arcán, boldog.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!