Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem sajnáljátok néha, hogy nem az ellenkező nemben születtetek? Ha igen, miért éreztek így?
Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 08:52
12/20 anonim válasza:
Valamelyik a három közül.
Jóga?? A sajátom nem érdekel, azt láttam már eleget.xD
13/20 anonim válasza:
Azért nem lennék nő, mert taszító számomra a gondolat, hogy a férfiakhoz vonzódjak. Még úgy is, hogy tudom, hogy akkor az lenne a természetes. Ismerkedni viszont könnyebb lenne valószínűleg, illetve kíváncsi lennék, milyen érzés az, hogy kimegy az ember az utcára, és az ellenkező neműek többsége máris a nyálát csorgatja. Fura lehet, ha vonzódnak az emberhez anélkül, hogy bármit is tennie kéne.
15/20 anonim válasza:
"Azért nem lennék nő, mert taszító számomra a gondolat, hogy a férfiakhoz vonzódjak."
Ha nő vagy, akkor már nem mindegy? :)
16/20 anonim válasza:
Sosem akartam nő lenni, férfinak születtem, aként is élek. Szeretek az lenni. Igazából sosem gondolkodtam még ezen, de mivel szeretek új dolgokat kipróbálni, ha tegyük fel kapnék egy olyan lehetőséget, hogy pár órára nő lehetek, kipróbálnám azért milyen :) De csak néhány órára :D
17/20 anonim válasza:
Ha nő lennék, már rég nem lennék szűz, így viszont még az vagyok.
25f
18/20 anonim válasza:
En nem, szeretek lany lenni, nem lennek ferfi. De arra kivancsi lennek, milyen a ferfi-orgazmus :)
19/20 anonim válasza:
csak külön külön lennék kíváncsi hogy milyen lehet férfi testben nõi fejjel gondolkodni, bár lehet megzavarodnák. vagy női testben a férfi aggyal gondolkodni,(ez esetleg poénnak)így lenne könnyû párt találni. de nem lennék nõ semmiképp, csak elgondolkodtatott a kérdés, meg el is borzasztott. mondjuk ha csak egy percre tudnám tapasztalni hogy milyen módon gondolkodnak a nők lehet sokat segítene hogy hogy legyek igazán férfi a szemükben.vagy megzavarodnák, de az is lehet hogy elveszne a nök varázsa a szememben. szerintem jól van ez így. ezért érdekes egymásnak a két nem, mert ismeretlen. nem, inkább nem lennék nő egy percre sem. de tényleg elgondolkodtató.
20/20 anonim válasza:
Én nem cserélnék, inkább maradnék férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!